today-is-a-good-day

‘Creed 2’: La llegenda de Rocky

- Advertisement -

Es tracta de la seqüela de Creed, l’spin-off de Rocky, la qual va tenir molt bones crítiques el 2015 i va donar lloc a una nova saga centrada en el personatge. Enguany, Adonis Creed es debat entre les obligacions personals i l’entrenament per a la seva propera gran baralla, amb el desafiament de la seva vida per davant. Enfrontar-se a un oponent que té vincles amb el passat de la seva família només intensifica la seva imminent batalla al ring. Per sort, Rocky Balboa estarà al seu costat al llarg de tot el camí, i junts es qüestionaran per què val la pena lluitar i descobriran que res és més important que la família.

Warner ha presentat un segon tràiler de Creed II, on es veu que seguirà l’estela de la seva predecessora. Michael B. Jordan (Black Panther o Chronicle) tornarà a donar vida al seu protagonista, Adonis Creed, mentre que Sylvester Stallone (Rambo o The Expendables), repetint en el paper de Rocky Balboa, serà l’encarregat de seguir entrenant-lo per a un combat molt especial: un duel contra el fill d’Ivan Drago, el boxejador que va matar el seu pare, Apollo al film Rocky IV.

- Advertisement -

- Advertisement -

A part dels mencionats actors, Dolph Lundgren (Hail, Caesar! o Universal Soldier) tornarà a la franquicia per delectar els fans. Tessa Thompson (sèrie Westworld o Thor Ragnarok), Phylicia Rashad, Florian Munteanu, Woof Harris, Andre Ward i Russell Hornsby, entre d’altres, completen l’elenc d’aquesta producció.

El cineasta Ryan Coogler, el qual també ha dirigit Black Panther, ha triomfat amb les dues pel·lícules i, en un principi, s’havia de fer càrrec de dirigir la seqüela, però finalment va cedir la posta en escena al desconegut Steven Caple Jr. Per altra banda, Stallone ha escrit el guió d’aquesta segona entrega. L’estrena tindrà lloc el proper 25 de gener del 2019.

Recentment, Sylvester Stallone ha anunciat a través del seu Instagram personal que aquesta serà la darrera ocasió que interpretarà el personatge de Rocky Balboa. Caldrà esperar a veure la pel·lícula per saber com i en quin moment tindrà lloc aquest comiat després de 40 anys.

https://www.instagram.com/p/Bquk06OharC/?utm_source=ig_embed

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents