today-is-a-good-day

‘Narcos 5’: la droga es queda a Mèxic

- Advertisement -

Al llarg del 2019 (data encara per confirmar) les nostres teles tornaran a omplir-se de cocaïna amb  noves aventures amb la droga com a fil conductor. Narcos 5  o Narcos México 2 ja és una realitat quan encara cueja l’èxit de la primera incursió en terres mexicanes. Aneu-vos acostumant que Netflix ha fet públic el aquest anunci amb aquest vídeo.

- Advertisement -

La trama continuarà explorant la lluita contra la droga, començant en una època on el món del narcotràfic mexicà era una estructura desorganitzada de productors i traficants independents. La sèrie en aquesta quarta temporada ha mostrat el naixement del càrtel de Guadalajara als 80, quan Félix Gallardo (Diego Luna) pren el comandament, unificant als traficants per construir un imperi.

- Advertisement -

Quan l’agent de la DEA, Kiki Camarena (Michael Peña), es trasllada amb la seva dona i el seu fill petit de Califòrnia a Guadalajara per assumir un nou càrrec, de seguida s’adona que la seva tasca serà més desafiant del que mai hagués imaginat. A mesura que Kiki va recopilant informació sobre Félix i s’involucra més en el seu cas, es desenvolupen una sèrie d’esdeveniments que afectaran al tràfic de drogues i a la guerra contra les mateixes durant els pròxims anys.

NARCOS MEXICO

Una de les grans incògnites és la continuïtat del protagonista de les tres anteriors temporades, l’agent Javier Peña, interpretat per Pedro Pascal. Tot indica que Peña ja ha fet el que havia de fer i la línia argumental (i interpretativa) canviarà. “Els orígens del càrtel de Guadalajara se situen a finals dels anys 70 i principis dels vuitanta així que Narcos anirà endavant i enrere en el temps per mostrar això”, assegura el showrunner Eric Newman a The Hollywood Reporter. Newman també va advertir als espectadors que l’escena final de Narcos 3 podria ser l’última per a Pedro Pascal. “Crec ens podem creure les seves paraules finals”. Malgrat això avisa al fans que no deixaran de sorprendre. “Podem fer alguna cosa realment interessant que sorprengui l’espectador i a la vegada crec que ja hem explicat la història de Peña amb força”.

Javier Peña Narcos

Un rodatge de mort…

Mèxic és l’escenari i ja s’han rodat alguns episodis de la nova temporada a Ciutat de Mèxic i al voltant d’altres ciutats del país. Segons afirmen des de la producció l’autenticitat és molt important per a ells i, per la mateixa raó que van rodar a Medellín i Cali a Colòmbia ara hi ha la necessitat de fer la història del cartell de Guadalajara a Mèxic.

El tema de la droga a Mèxic és un afer sensible fins i tot avui en dia…  El trasllat de la producció a Mèxic es va cobrar una víctima a l’equip de Narcos. Carlos Muñoz Portal, de 37 anys, estava a Ciutat de Mèxic buscant localitzacions del film. Es va perdre el contacte amb ell i hores després va ser trobat mort al seu cotxe al nord-est de la capital en una zona d’alta criminalitat.

carlos muñoz portal narcos

- Advertisement -

Segons els informes locals de la policia, el seu cos i el cotxe estaven cosits a bales. La investigació encara està en curs però no sembla que el crim estigui relacionat amb la sèrie. DF és una ciutat hostil i violenta a la realitat… Imagineu el que pot donar de si a la ficció. Si us interessa Narcos més enllà de la sèrie podeu llegir aquest reportatge sobre els fets reals darrere la sèrie o aquest article sobre altres productes cinematogràfics amb Pablo Escobar com a protagonista.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents