Nous valors sexuals a ‘Sex Education’

- Advertisement -

Sex Education torna a Netflix el 17 de gener del 2020! Amb 8 episodis més continuarem la trama ja començada a la primera temporada sobre les relacions (personals i sexuals) dels adolescents i adults d’aquesta interessant ficció. El protagonista és l’Otis Milburn és un estudiant de secundaria un xic sapastre en l’àmbit social que viu amb la seva mare, la Jean, una terapeuta sexual i, per al gust del noi, un pèl massa oberta amb el tema. A la primera temporada l’Otis coneix una companya d’institut, la Maeve Wiley, i junts munten un consultori sexual, per tal d’aprofitar el talent que té l’Otis, i que no sabia, per donar consells sobre sexe.

- Advertisement -

A la temporada 2 es veurà obligat a aprendre a dominar els impulsos sexuals que se li acaben de despertar per tal de poder avançar amb la seva relació de parella amb l’Ola. Al mateix temps s’enfrontarà també a la relació que té amb la Meave i a alguns sentiments contradictoris que no té gaire clar cap on el portaran. Mentre el món de l’Otis va canviant, l’institut de Moordale patirà un brot de clamídia. Aquest fet demostrarà que s’ha de millorar l’educació sexual a les aules. A més, hi haurà noves incorporacions a l’elenc en format de nous estudiants que revolucionaran l’statu quo de l’institut.

- Advertisement -

Asa Butterfield (Hugo o Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children) es tornarà a posar a la pell de l’Otis, acompanyat per Gillian Anderson (The crown i The X-files), al paper de la seva mare. Emma Mackey (The winter lake) tornarà a ser la Meave i Ncuti Gatwa (Stonemouth) l’amic de l’Otis, que si ho recordem, el fet que sigui obertament gay li portarà alguns problemes per viure en una societat encara massa tancada.

La sèrie està escrita i creada per Laurie Nunn, qui ja va treballar en la primera temporada i continua en la segona. Ara bé, aquesta segona temporada canvia de direcció i comptarem amb Ben Taylor (Cardinal burns), Alice Seabright (Pregnant Pause) i Sophie Goodhart (My blind brother).

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents