today-is-a-good-day

Julia Roberts busca el 2n Oscar amb ‘Ben is back’

- Advertisement -

L’any 2001 Julia Roberts va guanyar un Oscar per Erin Brockovich. Era la seva quarta nominació i finalment ho va aconseguir. Des de llavors l’Acadèmia no l’ha tingut en compte ni una sola vegada i sembla que l’actriu ha decidit posar remei a la situació.  Ho fa amb el film Ben is back del director Peter Hedges (The Odd Life of Timothy Green, Dan in Real Life) i amb una història dura i dramàtica.

https://youtu.be/j7ckCekdGr8

- Advertisement -

La pel·lícula segueix a Ben Burns (Lucas Hedges), un noi de 19 anys els problemes amb les addiccions el porten a tornar a casa a la vigília de Nadal. La mare d’en Ben, Holly Burns (Julia Roberts), dona la benvinguda al seu fill després de la seva esperat retorn, però ràpidament s’adona que alguna cosa li passa i està patint. Tot apunta a que Lucas Hedges (Manchester by the sea, Three billboards…) també ens brindarà una interpretació memorable…

- Advertisement -

Durant unes 24 hores que poden canviar les seves vides per sempre i en què tot tipus de veritats sortiran a la llum, Holly haurà de fer tot el possible per evitar que el seu fill i tota la seva família s’ensorrin, enfrontant així a un dels moments més difícils de la seva vida. El repartiment de la pel·lícula es troben també altres destacats noms com Kathryn Newtom (Big Little Lies) o Courtney B. Vance (The People v. O. J. Simpson: American Crime Story). Serà un dels film nadalencs d’èxit? Ho veurem aviat. S’estrena aquest dimecres 5 de desembre.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents