today-is-a-good-day

Benvinguts al poble anomenat Marwen

- Advertisement -

L’any 2010 es va estrenar el documental anomenat Marwencol el qual explorava la vida i l’obra de l’artista del fotògraf Mark Hogancamp. Aquest artista americà va rebre l’any 2000 una pallissa a les afores d’un bar per part de 5 homes. Va quedar ferit de mort i va haver de passar nou dies en coma i 40 dies a l’hospital abans de recuperar-se dels danys cerebrals que havia patit. Aquest fet també li va fer perdre records de la seva vida passada que no ha tornar a recuperar.

En ser incapaç d’afrontar la teràpia post-traumàtica que els metges li havien recomanat, Hogencamp va crear un món en miniatura inspirat en la Segona Guerra Mundial en un poble belga. Va fer la reconstrucció al pati de casa seva i va convertir-ho en la seva pròpia teràpia. Va recrear-se a si mateix, als vilatans del seu poble i fins i tot als seus atacants amb nines i va anomenar-lo Marwencol, provinent dels noms Mark, Wendy i Colleen.

- Advertisement -

- Advertisement -

Ara ens arriba aquesta història en forma de pel·lícula i amb guió narratiu. Steve Carell (Beatufiful boy, The office) es posa a la pell de l’artista agredit i recrea la seva història artística i terapèutica. Però també hi veurem actors i actrius com Leslie Mann (The Bling Ring, Vacation), Diane Kruger (The Host, Disorder), Merritt Wever (Greenberg, Birdman) o Janelle Monáe (Moonlight, Hidden Figures). Qui ha agafat les regnes del projecte i s’ha posat rere la càmera és Robert Zemeckis, director oscaritzat per Forrest Gump (1994) i Cast Away (2001).

La pel·lícula serà una barreja d’acció real amb animació per ordinador, la qual s’utilitzarà per donar vida el poble de Marwen on hi apareixeran els mateixos actors però caracteritzats en format de nina. S’estrena a les nostres sales el proper 1 de març del 2019.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents