today-is-a-good-day

Liam Neeson busca una nova venjança a ‘Cold Pursuit’

- Advertisement -

Remake del seu propi film. Això és el que és Cold Pursuit. El director noruec Hans Petter Moland fa el salt a Hollywood amb aquest thriller d’acció amb tocs d’humor negre amb el qual versiona la seva pel·lícula de 2014 Uno tras otro, protagonitzada per Stellan Skarsgård. En aquesta ocasió el protagonista serà Liam Neeson que ja sabem que en afers de venjances hi té la mà trencada… L’antiheroi de la pel·lícula estarà acompanyat d’Emmy Rossum i Laura Dern en aquesta ocasió sota un guió estat escrit pel debutant Frank Baldwin.

- Advertisement -

Neeson interpreta Nels, un home que es dedica a retirar la neu dels carrers del seu poble de Colorado i que viu una vida tranquil·la amb la seva família. Quan el seu fill és assassinat per uns narcotraficants la seva vida farà un canvi radical i res tornarà a ser igual. La set de venjança farà que Nels busqui els assassins per liquidar-los un per un. Acció assegurada i una trama de crim i neu que agradarà als fans dels thrillers nòrdics (tot i estar ambientada als Estats Units). El film arriba a les nostres pantalles el dia 26 de juliol. Aquí teniu el tràiler.

- Advertisement -

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents