today-is-a-good-day

‘Alma’, un drama sobrenatural a Netflix

- Advertisement -

Netflix ha anunciat la producció de la sèrie Alma, la que serà la cinquena producció espanyola de la plataforma després d’èxits com Èlite, o Las Chicas del cable. La sèrie estarà produïda per Elén Atienza (Jurassic World: El reino caído), Sandra Hermida (Arde Madrid) i Jesús de la Vega (Intruders). El guió estarà a càrrec de Sergio G. Sànchez, Teresa de Rosendo  y Paul Pen. La sèrie estarà formada per deu capítols i té prevista la seva estrena a Netflix durant el 2020.

La història girarà al voltant d’Alma, una adolescent que després de sobreviure a un accident d’autobús en el qual moren la majoria dels seus companys, es desperta en un hospital sense records de l’accident ni del seu passat. Els seus pares són uns desconeguts i la seva casa es converteix en un lloc ple de secrets i misteris. Alma comença a creure que tot el seu entorn l’intenta convertir en algú que no és. Atrapada en aquest món que no sent seu, haurà d’enfrontar-se als inquietants fets que van tenir lloc abans de l’accident abans que la seva identitat desapareixi per sempre.

- Advertisement -

- Advertisement -

El guionista Sergio G. Sánchez (Marrowbone) declara que “Alma explora els meus temes preferits; el viatge de la infància a l’edat adulta, la porta entre la vida i la mort, l’espai emocional on la realitat es barreja amb la fantasia. Aquesta sèrie em permetrà extendre la narrativa a diferents trames interconectades entre si a través de molts personatges”.

- Advertisement -
Xavier Sabatés
Cinèfil des de que té memòria. Actualment esta acabant el grau d'Humanitats a la UOC. Llegir i viatjar sempre que el temps ho permet-hi. Entén el cinema com l'art que es capaç d'englobar totes les ciències humanes.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents