Robert Rodríguez i James Cameron presenten “Alita: Ángel de combate” Robert Rodríguez i James Cameron presenten “Alita: Ángel de combate”
L'estrena del live-action està prevista pel 15 de febrer del 2019 Robert Rodríguez i James Cameron presenten “Alita: Ángel de combate”

Alita: Ángel de combate és la nova pel·lícula de Robert Rodríguez com a director i estarà produïda per James Cameron. Rosa Salazar, encarnarà la protagonista i estarà acompanyada per Christoph Waltz i Keean Johnson.

Alita: Ángel de combate se centra en l’història del cyborg Alita (Rosa Salazar) a partir del moment en què es desperta en un món futur que no reconeix i  sense recordar qui és realment. Ido (Christoph Waltz) és un metge compassiu que s’adona que en algun lloc del cap d’aquest cyborg  hi ha el cor i l’ànima d’una dona jove amb un passat extraordinari. Mentrestant, Alita, intenta adaptar-se als perillosos carrers d’Iron City. Ido voldrà protegir-la del seu propi passat, al mateix temps el seu nou amic Hugo (Keean Johnson) s’oferirà per ajudar-la a desenterrar els seus records. Quan les forces mortals i corruptes que controlen la ciutat comencen a perseguir Alita, ella descobreix una pista crucial sobre el seu passat: és posseïdora d’unes habilitats de combat úniques que els que tenen el poder voldran controlar a qualsevol preu.

La pel·lícula està basada en el manga  GUNNM de Yukito Kishiro, que ja compta amb una adaptació a la gran pantalla en versió anime de l’any 1993 amb el mateix nom i dirigida per Hiroshi Fukutomi. L’estrena del film està prevista pel 15 de febrer del 2019. A continuació podeu gaudir del darrer tràiler presentat per FOX:

Xavier Sabatés

Xavier Sabatés Comentaris cinèfils

Cinèfil des de que té memòria. Actualment esta acabant el grau d'Humanitats a la UOC. Llegir i viatjar sempre que el temps ho permet-hi. Entén el cinema com l'art que es capaç d'englobar totes les ciències humanes.

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*