‘Overlord’: el zombis arriben a la II Guerra Mundial ‘Overlord’: el zombis arriben a la II Guerra Mundial
JJ Abrams produeix aquest film que fusiona infectats amb el gènere bèl·lic ‘Overlord’: el zombis arriben a la II Guerra Mundial

Aquest 9 de novembre s’estrena la nova pel·lícula produïda per la companyia Bad Robot titulada Overlord. La productora de J.J. Abrams responsable de títols com les últimes entregues d’Star Wars i Star Trek, presentarà aquest projecte infestat de zombis i soldats alterats genèticament. Tot i que en un principi s’havia especulat sobre la possibilitat que formés part de la saga Cloverfield, Abrams ho va desmentir. “Overlord és una bogeria. És una pel·lícula de ciència-ficció d’acció boja que tindrà lloc durant la Segona Guerra Mundial, però no és una pel·lícula de Cloverfield”. Recentment s’ha presentat el primer tràiler i la cosa promet emocions fortes…

El film presentarà a un grup de soldats nord-americans que són enviats a França, en aquell moment ocupada pels nazis. La vigília del Dia-D, els envien a completar una missió essencial per la victòria de la guerra. Sobre el terreny descobriran un laboratori nazi, en el qual s’hi duen a terme grotescs i descabellats experiments. La formació bàsica que han rebut, no els ha preparat pel que hauran d’afrontar.

Hauran d’enfrontar-se amb una tropa de soldats manipulats genèticament i amb forces sobrenaturals. Julius Avery és l’encarregat de dirigir el film, que compta amb un guió escrit per Billy Ray (The hunger games) i Mark L. Smiht (The Revenant). Pel que fa al repartiment, l’encapçalen Wyatt Russell, John Magaro, Bokeem Woodbine i Iain De Caestecker, entre altres.

Redacció

Redacció El cinèfil

'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a l’univers del cinema en tota la seva amplitud. El Cinèfil sigui una revista de cinema en xarxa i en català. Ens agrada definir-nos com una revista en xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. Ah, i tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*