Viggo Mortensen i Mahershala Ali junts a ‘Green Book’

- Advertisement -

El film, sota el títol Green Book, està dirigit per Peter Farrelly, famós per les comèdies que ha realitzat juntament amb el seu germà Bobby: Dumb and Dumber, There’s Something About Mary, Me, Myself & Irene o The Heartbreak Kid. En aquesta ocasió s’allunya del to còmic per centrar-se en el seu primer llarg dramàtic.

La història se situa als anys 60 quan Tony Lip (Viggo Mortensen), un rude italoamericà del Bronx, és contractat com a xofer del virtuós pianista de color Don Shirley (Mahershala Ali), durant una gira de concerts pel Sud dels EUA. Tony haurà de confiar en El llibre verd, una guia dels pocs establiments segurs per a afroamericans per trobar allotjament. Tots dos hauran de fer front al racisme i als prejudicis, però gràcies a la bondat i al sentit de l’humor tindran un vincle especial que els obligarà a deixar de banda les diferències per sobreviure i prosperar al viatge de les seves vides.

- Advertisement -

- Advertisement -

A la premiere mundial al Festival de Toronto, va causar una gran sensació, pronosticant que serà una de les més esperades del que queda d’any als EUA. No obstant això, als circuits de la indústria i cercles cinèfils havia passat completament desapercebuda fins que es va mostrar el primer i suggeridor tràiler. El film arriba a les pantalles el 1 de febrer de 2019. Recentment ha guanyat 3 Globus d’Or de les 5 nominacions a les que aspirava, incloent Millor pel·lícula comèdia o musical, Millor actor secundari per a Mahershala Ali i Millor guió per a Peter Farrelly, Nick Vallelonga i Brian Currie. 

Universal Pictures ha presentat el primer tràiler d’aquest drama amb tocs d’humor basat en fets reals que tracta sobre l’amistat, el racisme en una road movie que val la pena només per les estrelles que encapçalen l’elenc: Viggo Mortensen (Captain Fantastic o The Road) i Mahershala Ali (Moonlight o Hidden Figures). Complementen l’elenc Linda Cardellini, Don Stark, P.J. Byrne, Iqbal Theba i Brian Stepanek.  

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents