Viggo Mortensen i Mahershala Ali junts a ‘Green Book’ Viggo Mortensen i Mahershala Ali junts a ‘Green Book’
El film arribarà a les nostres pantalles el proper 1 de febrer del 2019 Viggo Mortensen i Mahershala Ali junts a ‘Green Book’

El film, sota el títol Green Book, està dirigit per Peter Farrelly, famós per les comèdies que ha realitzat juntament amb el seu germà Bobby: Dumb and Dumber, There’s Something About Mary, Me, Myself & Irene o The Heartbreak Kid. En aquesta ocasió s’allunya del to còmic per centrar-se en el seu primer llarg dramàtic.

La història se situa als anys 60 quan Tony Lip (Viggo Mortensen), un rude italoamericà del Bronx, és contractat com a xofer del virtuós pianista de color Don Shirley (Mahershala Ali), durant una gira de concerts pel Sud dels EUA. Tony haurà de confiar en El llibre verd, una guia dels pocs establiments segurs per a afroamericans per trobar allotjament. Tots dos hauran de fer front al racisme i als prejudicis, però gràcies a la bondat i al sentit de l’humor tindran un vincle especial que els obligarà a deixar de banda les diferències per sobreviure i prosperar al viatge de les seves vides.

A la premiere mundial al Festival de Toronto, va causar una gran sensació, pronosticant que serà una de les més esperades del que queda d’any als EUA. No obstant això, als circuits de la indústria i cercles cinèfils havia passat completament desapercebuda fins que es va mostrar el primer i suggeridor tràiler.

Universal Pictures ha presentat el primer tràiler d’aquest drama amb tocs d’humor basat en fets reals que tracta sobre l’amistat, el racisme en una road movie que val la pena només per les estrelles que encapçalen l’elenc: Viggo Mortensen (Captain Fantastic o The Road) i Mahershala Ali (Moonlight o Hidden Figures). Complementen l’elenc Linda Cardellini, Don Stark, P.J. Byrne, Iqbal Theba i Brian Stepanek.  

Ylenia Cañadas

Ylenia Cañadas Cap de continguts d'El Cinèfil

Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària al Festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l’oportunitat de col·laborar com a crítica en diversos mitjans de comunicació. També col·labora amb altres mitjans pels quals realitza la cobertura de diversos festivals de cinema a nivell nacional i esdeveniments de caire cultural. Ha exercit com a Jurat Jove al Festival de Sitges, Jurat de la Crítica a TerrorMolins i Sant Cugat Fantàstic. És membre de l'Associació Catalana de la Crítica i de l'Escriptura (ACCEC). Col·labora fent ressenyes de locals per a Google. Entre les seves aficions destaquen les muntanyes russes, la fotografia, les manualitats i, per suposat, el cinema, especialment els gèneres de terror i animació.

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*