‘The Long Night’: la preqüela de ‘Game of Thrones’ ‘The Long Night’: la preqüela de ‘Game of Thrones’
HBO començarà el rodatge de la nova sèrie al 2019 ‘The Long Night’: la preqüela de ‘Game of Thrones’

L’escriptor de la popular saga de llibres George R. R. Martin ha confirmat que la preqüela oficial de Game of Thrones portarà el títol de The Long Night. HBO serà l’encarregada de dur a terme la nova súper producció inspirada en aquest univers i començarà el rodatge al 2019, just quan acabi la vuitena i darrera temporada de la popular ficció.

Tot i que encara queden uns mesos (s’emetrà a la primera meitat del 2019) per esbrinar com acaben les històries que tenen en suspens mig món, comencen a desvetllar-se detalls com que un dels rols protagonistes de l’spin off estarà interpretat per Naomi Watts (Lo imposible o Diana). El seu personatge serà un membre carismàtic de l’alta societat i amaga un terrible secret, tot i que encara es desconeix el nom a la ficció podria estar relacionat amb la família Lannister, més concretament amb Lady Casterly, però no són res més que rumors encara pendents de confirmar de manera oficial.

La guionista i productora executiva serà Jane Goldman (coneguda per la seva feina al guió de Kick-Ass, Kingsman o films de la saga X-Men) i explica que la preqüela es desenvoluparà centenars d’anys abans dels fets que tenen lloc a la sèrie més popular d’HBO. La trama situada al passat ha estat ideada pel mateix Martin i explicarà l’esdevenir del món des de l’Era dels Herois fins a la seva època més fosca. També aprofundirà en la llegenda de la família Stark, l’origen dels caminants blancs i els terribles secrets de la història de Ponent, per entendre millor la situació actual.

A part de Goldman, hi ha altres guionistes darrere com Max Borenstein, Brian Helgeland, Carly Wray i Bryan Cogman treballant en possibles spin-offs (o derivats) de Game of Thrones que poden mantenir viva la flama de la franquícia una vegada finalitzi la sèrie principal.

 

Ylenia Cañadas

Ylenia Cañadas Cap de continguts d'El Cinèfil

Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària al Festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l’oportunitat de col·laborar com a crítica en diversos mitjans de comunicació. També col·labora amb altres mitjans pels quals realitza la cobertura de diversos festivals de cinema a nivell nacional i esdeveniments de caire cultural. Ha exercit com a Jurat Jove al Festival de Sitges, Jurat de la Crítica a TerrorMolins i Sant Cugat Fantàstic. És membre de l'Associació Catalana de la Crítica i de l'Escriptura (ACCEC). Col·labora fent ressenyes de locals per a Google. Entre les seves aficions destaquen les muntanyes russes, la fotografia, les manualitats i, per suposat, el cinema, especialment els gèneres de terror i animació.

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*