today-is-a-good-day

Michael Moore desmunta Donald Trump a ‘Fahrenheit 11/9’

- Advertisement -

El cineasta Michael Moore és conegut pel seu humor àcid i per dir les coses tal com les pensa. És l’autor de documentals com Roger&Me, Bowling for Columbine o Fahrenheti 9/11 que es va estrenar l’any 2004 i no només va guanyar la Palma d’Or, sinó que va aconseguir ser el documental més taquiller de la història. Aquest any, Moore ha tornat amb un nou projecte que té l’aparença de remake, ja que, es titula Fahrenheit 11/9 i, com en el cas anterior també fa una crítica de la presidència actual dels Estats Units, és a dir, contra Donald Trump. El director, acusa Trump de destruir el somni americà i amb aquest nou documental busca “enderrocar Trump” abans de les eleccions del pròxim mes de novembre.

Recentment es va presentar el primer tràiler on es poden veure imatges d’arxiu amb el president Trump al capdavant i, en el qual Moore presenta una mirada polèmica i còmica sobre els temps que corren actualment als Estats Units. El director fa un retrat de les eleccions del 2016 i, centra l’atenció en aquests dos primers anys de mandat de Trump. A més, vincula la presidència de Trump amb l’ascens dels supremacistes blancs o el problema de les armes de foc, entre altres greus problemes que no només preocupen a la població nord-americana, sinó també a la resta del món. El documental intenta trobar resposta a les preguntes, com hem arribat fins aquí? i com en sortim?

- Advertisement -

- Advertisement -

El documental es va estrenar al Festival de Toronto i va aconseguir una gran aclamació per part del públic i la crítica, arriba al nostre país el 9 de novembre.

- Advertisement -
Luana Valls
Nascuda al Brasil la Luana Valls és graduada en Periodisme, Cinema i Televisió per la Facultat de Comunicació Blanquerna. Ha treballat en diferents mitjans de comunicació escrits com el 'Diari Ara' i 'El Periódico' i també té experiència en el camp del cinema de la mà de la productora catalana Batabat i realitzant la cobertura informativa de festivals de cinema arreu de Catalunya. Des del principi, unida a aquesta aventura cinèfila amb ganes i il·lusió

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents