today-is-a-good-day

Onada de cine mediterrani a la 12a Mostra de CineBaix

- Advertisement -
Ja fa 12 anys que va començar i continua amb bona salut. La Mostra de CineBaix arriba a la 12a edició dedicada al Cinema de la Mediterrània i del Llevant amb un nou certamen se celebrarà del 8 al 18 de novembre a CineBaix, a Sant Feliu de Llobregat. Enguany s’han programat 28 pel·lícules de 15 països diferents, entre les quals hi ha 7 estrenes a Espanya i 4 a Catalunya. Alguns dels títols més destacats són Still Recording de Saeed Al Batal i Ghiath Ayoub, Se rock (Trois visages) de Jafar Panahi i Capharnaüm de Nadine Labaki. La programació inclou des d’estrenes aplaudides en grans festivals a petites produccions locals. La podeu consultar en aquest enllaç
 
Una de les novetats d’aquest edició és el Jurat Jove, que estarà format per cinc joves del Baix Llobregat d’entre 18 i 25 anys, que valoraran la millor pel·lícula de la secció oficial de La Mostra. La tria del Jurat s’ha fet a partir de la selecció de les candidatures que s’han presentat a la convocatòria oberta d’aquesta primera edició del Jurat. A més, s’han programat també mitja dotzena de cinefòrums per promoure la reflexió i el debat. Els convidats dels cinefòrums conformen un cartell de luxe, amb Marc Almodovar, codirector de Tunisia: Justice in transition; Alba Sotorra, directora de Commandant Arian; Salah Jamal, historiador palestí i autor del llibre Nakba. 48 relats de vida i resistència a Palestina; Míriam Hatibi, autora de Mira’m als ulls. No és tan difícil entendre’ns; Paula R. Ainsa i Adrià Olivares, directors d’El Sol del Nord; i Maria Rosa de Madariaga, historiadora especialitzada en les relacions entre Marroc, Espanya i el Rif.
- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents