Els ‘Playmobil’ debuten al cine

- Advertisement -

Han transcorregut uns 4 anys des que es va anunciar que es desenvoluparia un film inspirat en aquestes joguines. La idea va sorgir de l’èxit de The Lego Movie, però els creadors van decidir que era millor no accelerar el projecte i anar a poc a poc per no cometre errors. El film que arribarà sota el títol Playmobil: The Movie, té prevista l’estrena pel 30 d’agost del 2019.

Narra la historia de la Marla, una nena que viatja al món màgic animat de Playmobil per trobar el seu germà Charlie, el qual ha desaparegut de manera sobtada. Al llarg de l’aventura és creuarà amb personatges com en Del, un cuiner xerraire de camions de menjar, el carismàtic Rex Dasher, un robot agent secret o una extravagant fada. L’aventura dels Playmobil, a més, arribarà als cinemes també en llengua catalana!  

- Advertisement -

- Advertisement -

La versió original compta amb les veus conegudes d’Anya Taylor-Joy (Split o Glass), Gabriel Bateman (Annabelle), Daniel Radcliffe (saga Harry Potter o Now you see me 2), Jim Gaffigan (The Jim Gaffigan Show), Adam Lambert (Glee o American Idol), Kenan Thompson (Saturday Night Live) o la cantant Meghan Trainor (All about the bass), entre d’altres. Mentre que la direcció recau sobre Lino DiSalvo, un veterà de Disney (compta amb més de 17 anys d’experiència) que va ser el cap d’animació de Frozen i ara fa el seu debut amb aquesta cinta. El guió està signat per Blaise Hemingway, Greg Erb i Jason Oremland, aquests darrers varen ser els creadors de la història de The Princess and the Frog

El que podria ser la primera entrega d’una trilogia, serà una èpica aventura plena d’acció i comèdia que transportarà el públic a un univers on la imaginació pren el control. Però no es tracta de la primera ocasió on les populars joguines de Playmobil cobren vida, ja que al 2009, Alexander E. Sokoloff va dirigir Playmobil: The Secret of the Pirate Island, on els germans Jack i Amelia es colen a un vaixell pirata que es dirigeix a la perillosa Illa Calavera.

- Advertisement -
Ylenia Cañadashttps://www.elcinefil.cat
Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària en el festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l'oportunitat de col·laborar com a crítica i redactora per a diversos mitjans de comunicació nacionals, així com a realitzar la cobertura de festivals de cinema o esdeveniments culturals. Ha exercit com Jurat de la Crítica, Méliès d'Or i Jurat Jove en el Festival de Sitges, de la crítica al BCN Film Festival,, l'Americana, TerrorMolins, Sant Cugat Fantàstic, TaShort Fest, l'Alternativa o Sabadell Film Festival, entre altres. Ha estat cap de premsa i programadora del Festival de Cinema Fantàstic de Sant Boi (Fantboi) i actualment és codirectora i programadora de la Mostra de Cinema Nòrdic de Barcelona (Nòrdica). A més, és membre de la Associació Catalana de la Crítica i l'Escriptura Cinematogràfica (ACCEC) i treballa en un cinema de Barcelona.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents