‘Aladdin’ es torna real ‘Aladdin’ es torna real
El 24 de maig els vostres desigs arribaran al cinema ‘Aladdin’ es torna real

El cineasta Guy Ritchie  ja està preparant, pel 24 de maig del 2019, l’adaptació en imatge real del clàssic de Disney Aladdin (1992). Aquest va ser un dels films més emocionats i estimats pel públic i era d’esperar que tard o d’hora també es realitzés un remake amb actors de carn i ossos com abans ha passat amb The Beauty and the Beast (2017), The Jungle Book (2016), Peter and the Dragon (2016), Cinderella (2014) o Alice in Wonderland (2010), entre d’altres. Tot i així, no és l’únic que s’està preparant perquè també s’han anunciat Dumbo de Tim Burton, Mulan a càrrec de Niki Caro, The Lion King dirigit per Jon Favreau o Peter Pan per David Lowery. Doncs prepareu-vos perquè ja tenim les primeres imatges del film en forma de teaser i amb una música que ens serà molt familiar.

El que més ha donat per parlar ha estat la selecció de l’elenc protagonista, ja que ha estat un procés complicat trobar els més adequats i no ha agradat a tothom. Els actors que donaran vida als carismàtics personatges en aquest live-action seran Mena Massoud (Aladdin), Naomi Scott (Jasmine) i Will Smith (geni). 

El que més ha costat ha estat trobar al jove Aladdin, ja que l’actor que l’interpretarà és d’origen egipci però criat a Canadà. Ha sortit a sèries com Nikita, The 99 o Open Heart, però ha tingut papers menors, mentre que al cinema ha figurat en dues produccions, una de les quals un musical. El dilema ha arribat amb l’actriu que interpretarà Jasmine, ja que té arrels indies però és nascuda al Regne Unit i s’esperava una actriu del panorama Bollywood. Naomi Scott té un recorregut més ampli davant les càmeres i recentment va interpretar al Power Ranger rosa al film estrenat aquest any, a més és cantant professional i apareixerà en breu a la producció de Netflix, Bright. 

Ara bé, el que més ha impactat de manera positiva, és el paper de Will Smith (Men in Black) com a Geni de la làmpada, el qual encaixa perfectament amb la personalitat excèntrica del personatge. Ara bé, serà difícil oblidar la veu del desaparegut Robbin Williams a la versió original d’animació. També formaran part del projecte Marwan Kenzari (Murder on the Orient Express) com el malvat Jafar; Navid Negahban (Homeland) donant vida al pare de la princesa Jasmine; Nasim Pedrad com Dalia, la donzella i confident de la princesa; Billy Magnussen, el príncep Andres, un personatge creat especialment per a aquesta nova versió i, Numan Acar com Hakim, la mà dreta de Jafar i un dels guardes de palau.

De mica en mica s’aniran avançant més detalls sobre aquesta producció que està confirmada com a un musical en la línia de l’original de 1992. Caldrà veure els resultats per opinar, ja que sempre la companyia d’animació Disney sap com sorprendre al públic, tot i que al principi sempre hi ha desconcert amb les seves propostes. Cal dir que de moment la idea de portar els clàssics a imatges reals es ha donat un molt bon resultat (econòmic).

Ylenia Cañadas

Ylenia Cañadas Cap de continguts d'El Cinèfil

Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària al Festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l’oportunitat de col·laborar com a crítica en diversos mitjans de comunicació. També col·labora amb altres mitjans pels quals realitza la cobertura de diversos festivals de cinema a nivell nacional i esdeveniments de caire cultural. Ha exercit com a Jurat Jove al Festival de Sitges, Jurat de la Crítica a TerrorMolins i Sant Cugat Fantàstic. És membre de l'Associació Catalana de la Crítica i de l'Escriptura (ACCEC). Col·labora fent ressenyes de locals per a Google. Entre les seves aficions destaquen les muntanyes russes, la fotografia, les manualitats i, per suposat, el cinema, especialment els gèneres de terror i animació.

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*