Netflix prepara la 3a temporada de ‘La casa de papel’ Netflix prepara la 3a temporada de ‘La casa de papel’
La sèrie ha estat la més vista de parla no anglesa a la plataforma Netflix prepara la 3a temporada de ‘La casa de papel’

La Casa de Papel es va convertir en la sèrie de parla no anglesa més vista en estrenar-se a Netflix les dues primeres temporades a nivell mundial aquest any. La sèrie està produïda per Vancouver Media. A més, Netflix ha anunciat recentment un acord exclusiu amb el seu creador Álex Pina.

La trama va començar quan un misteriós personatge, el qual es fa anomenar El Profesor, planeja el major atracament mai ideat. Per dur a terme aquest ambiciós pla, recluta una banda formada per personatges amb certes qualitats en comú: cap hi té res a perdre. L’objectiu és atracar la Fàbrica Nacional de Moneda i Timbre, amb la intenció de quedar-se tancats dins en una missió molt concreta: no robar diners, més aviat crear-lo. Després de cinc mesos de reclusió, memoritzant cada detall, pas i probabilitat d’error, arriba el dia de posar en marxa el pla. Els hi esperen 11 dies de reclusió envoltats dels cossos d’elit de la policia i amb 67 hostatges als seu poder.

A l’elenc habitual, conformat per Úrsula Corberó, Álvaro Morte, Jaime Lorente, Miguel Herrán, Darko Peric, Alba Flores, Esther Acebo, Itziar Ituño, Enrique Arce, Kiti Mánvez, Juan Fernández i Mario de la Rosa, s’hi sumen nous membres com Hovik Keuchkerian (El club de los buenos infieles o Assassin’s Creed), Najwa Nimri (Quién te Cantará o El árbol de la sangre), Fernando Cayo (La sombra de la ley o La punta del iceberg) i l’actor nominat als Goya, Bafta i Globus d’Or Rodrigo de la Serna (Cien Años de Perdón o Yucatán).

A continuació, es pot veure el vídeo promocional que Netflix ha preparat com a avançament de la nova temporada, la qual arribarà a la plataforma a nivell mundial durant el 2019, en una data pendent de confirmació. S’hi poden veure algunes cares conegudes acompanyades pel creador Álex Pina i el seu director Jesús Colmenar que es preparen per a la lectura del nou guió acompanyats amb la icònica cançó Bella Ciao.

Una de les grans sorpreses és l’aparició del personatge Berlín, interpretat per Pedro Alonso, el qual va morir al final de l’atracament de la 2a part. La seva presència despertarà molts dubtes i rumors sobre el seu destí.

Ylenia Cañadas

Ylenia Cañadas Cap de continguts d'El Cinèfil

Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària al Festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l’oportunitat de col·laborar com a crítica en diversos mitjans de comunicació. També col·labora amb altres mitjans pels quals realitza la cobertura de diversos festivals de cinema a nivell nacional i esdeveniments de caire cultural. Ha exercit com a Jurat Jove al Festival de Sitges, Jurat de la Crítica a TerrorMolins i Sant Cugat Fantàstic. És membre de l'Associació Catalana de la Crítica i de l'Escriptura (ACCEC). Col·labora fent ressenyes de locals per a Google. Entre les seves aficions destaquen les muntanyes russes, la fotografia, les manualitats i, per suposat, el cinema, especialment els gèneres de terror i animació.

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*