today-is-a-good-day

‘La casa de papel 4’: busca el final d’un nou robatori

- Advertisement -

La Casa de Papel es va convertir en la sèrie de parla no anglesa més vista a estrenar-se a Netflix les tres primeres temporades a nivell mundial. La sèrie produïda per Vancouver Media va acabar a la plataforma nord-americana que va anunciar el mes d’octubre del 2018 un acord exclusiu amb el seu creador Álex Pina.

- Advertisement -

Els fruits d’aquell contracte són evidents: està en marxa una nova sèrie (Sky Rojo) i la 4a part de la sèrie dels lladres amb màscares de Dalí ja està preparada per arribar a les notres petites pantalles el 3 d’abril. La sèrie espanyola més internacional va estrenar la 3a temporada el 19 de juliol del 2019 i ara ja tenim l’anunci de la continuació en forma de tràiler. 

- Advertisement -

La trama seguirà el esdeveniments del nou robatori de la banda al Banc d’Espanya. Recordem que la trama va començar quan un misteriós personatge, el qual es fa anomenar El Profesor, planeja el major atracament mai ideat. Per dur a terme aquest ambiciós pla, recluta una banda formada per personatges amb certes qualitats en comú: cap hi té res a perdre. L’objectiu és atracar la Fàbrica Nacional de Moneda i Timbre, amb la intenció de quedar-se tancats dins en una missió molt concreta: no robar diners, més aviat crear-los. Després de cinc mesos de reclusió, memoritzant cada detall, pas i probabilitat d’error, arriba el dia de posar en marxa el pla. Els esperen 11 dies de reclusió envoltats dels cossos d’elit de la policia i amb 67 hostatges al seu poder.

Però això és cosa de la 1a i la 2a temporada i a hores d’ara ja sabem que tot plegat va acabar “bé”… Això sí, després de viure al paradís una temporadeta, les coses es van complicar per a en Rio i la nova doble missió de robar més calers al país i de passada forçar l’alliberament del company. Per fer-ho van caldre nous efectius i recuperar un pla antic del l’amic Berlín. Com era d’esperar no tot va sortir com esperaven. Tots tornen a estar acorralats en un nou edifici amb les autoritats més a sobre que mai…

A l’elenc habitual, conformat per Úrsula Corberó, Álvaro Morte, Jaime Lorente, Miguel Herrán, Darko Peric, Alba Flores, Esther Acebo, Itziar Ituño, Enrique Arce, Kiti Mánvez, Juan Fernández i Mario de la Rosa, s’hi sumen nous membres com Hovik Keuchkerian (El club de los buenos infieles o Assassin’s Creed), Najwa Nimri (Quién te Cantará o El árbol de la sangre), Fernando Cayo (La sombra de la ley o La punta del iceberg) i l’actor Rodrigo de la Serna (Cien Años de Perdón o Yucatán). La sèrie s’estrenarà el pròxim 3 d’abril a la plataforma en streaming de Netflix.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents