Santi Millán: benvingut a la família Santi Millán: benvingut a la família
La 2a temporada de 'Benvinguts a la família' arribarà passat el Nadal Santi Millán: benvingut a la família

La primera temporada va deixar-nos sorpresos i amb l’ai al cor. El que en anglès ara es diu cliffhanger. El pare de la família que va abandonar dona i fills ja té cara i nom: és Santi Millán. En Manu és l’ex marit de l’Àngela, pare dels tres protagonistes menuts i germà del Nando. Aquest serà sens dubte el principal reclam i pal de paller de la trama de la segona temporada de Benvinguts a la família. La sèrie tornarà a TV3 el gener del 2019 després de convertir-se en la primera ficció en català que dona voltes pel món a Netflix. 

La segona temporada d’aquesta producció d’Arca Audiovisual (Grup Filmax) es va començar a rodar el passat 1 d’octubre. Tot i els enganys inicials, la veritable raó del retorn del Manu és demanar ajuda a l’Àngela i els seus. Una família d’estafadors perillosos encapçalada per la Teresa, una jove amb qui el Manu va tenir un passat romàntic, el persegueix perquè diu que els va robar un anell molt valuós. Tot i que se’n declara innocent, els protagonistes de la sèrie es veuran embolicats en un seguit de situacions catastròfiques per poder pagar el deute del Manu i salvar-lo de la seva “segona família”.

Tot i que l’espectador no descobrirà les intencions del Manu fins ben avançada la temporada, aquest retrobament posarà a prova la unitat familiar i farà trontollar els fonaments de la família, que haurà d’aprendre a conviure amb nous membres, si es vol mantenir unida i tirar endavant.

Crònica d’un èxit anunciat

Segons explica TV3 en un comunicat, la primera temporada de la sèrie es va estrenar el 22 de gener, amb 777.000 espectadors i una quota del 25,8%. Amb aquestes xifres es va convertir en la millor estrena d’una ficció a TV3 dels últims deu anys. Durant els 13 capítols de la primera temporada, la sèrie va liderar la franja amb una mitjana de 483.000 espectadors i un 16,5% de quota. 

Benvinguts a la familia tv3

A internet els tretze episodis de la primera temporada van tenir 1.025 milions de reproduccions, una mitjana setmanal de 49.000 usuaris únics i 79.000 reproduccions. El capítol més vist a internet, “El congelador”, va tenir 87.000 usuaris únics i 134.000 reproduccions. El 27 de juliol Netflix va estrenar aquesta sèrie. Va ser la primera vegada que aquesta plataforma adquiria els drets d’estrena única a tot el món d’una ficció de Televisió de Catalunya.

JR Armadàs

JR Armadàs Director d'El cinèfil

Nascut als anys 80 (amb tot el que això comporta) Joan Ramon Armadàs és Llicenciat en Dret i Periodisme per la UPF. Ha treballat en premsa local a Sant Cugat i en premsa internacional com a corresponsal al Regne Unit i la Xina. Com a escriptor ha publicat quatre novel·les i és un dels editors d'Edicions Xandri. En l'àmbit cinematogràfic ha escrit i dirigit dos curtmetratges, és el co-director del Festival Sant Cugat Fantàstic i ha fet de cap de premsa d'unes quantes pel·lícules catalanes. Des d'abril del 2016 és el capità d'aquest vaixell periodístic i cultural anomenat 'El cinèfil'.

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*