Torna el diable de Hell’s Kitchen Torna el diable de Hell’s Kitchen
La 3a temporada de 'Daredevil' ja està disponible a Netflix Torna el diable de Hell’s Kitchen

L’adaptació televisiva per part de Netflix dels còmics de l’advocat de dia, Matt Murdcok i superheroi de nit, Daredevil, va estrenar-se amb èxit al 2015; d’aquesta manera un nou univers d’herois amb històries individuals paral·leles que finalment s’acaben ajuntant per unir les seves forces i poders contra el mal al crossover de les quatre sèries, The Defenders on apareixen Jessica Jones, Luke Cage, Iron Fist i Daredevil.

Aquesta és la sèrie de l’univers que més agrada al públic i, en la nova temporada que el canal streaming prepara, hi apareixaran elements del celebrat còmic Born Again, escrit per Frank Miller i dibuixat per David Mazzuchelli al 1986. Comptarà de nou amb la presència de Charlie Cox (The Theory of Everything o Stardust), sota la pell del protagonista cec, Deborah Ann Woll (Ruby Sparks o Mother’s Day), Elden Henson (Jobs o saga The Hunger Games) i Vincent D’Onofrio (The Magnificent Seven o Sinister), als quals s’uniran Wilson Bethel (The Perfect Student o Tunnel Rats), qui interpretarà a Bullseye, i Jay Ali (sèries The Fosters o Grey’s Anatomy), farà de Rahul “Ray” Nadeem. La 3a temporada ja està disponible a Netflix. 

Recentment, s’ha estrenat la 2a temporada d’Iron Fist i tot just arriba la 3a temporada de Daredevil. Tot i que encara no hi ha data d’estrena per als nous capítols, s’intueix que podria arribar just després de la 2a temporada de The Punisher, programada per a finals d’aquest any. 

Aquest avançament es pot trobar al final dels 10 capítols de la sèrie de Danny Rand, i deixa veure quina direcció seguirà la història de Matt Murdock. A més, es pot veure que segueix una estètica molt més fosca; quelcom ha canviat a l’interior del personatge, sembla ser que acaba de sortir d’una forta baralla i es troba assegut dins el confessionari d’una església. La trama al còmic detalla el descens a la bogeria i la destitució de Matt a mans de Kingpin i la lluita per construir-se una nova vida després d’aquest fet.

Ylenia Cañadas

Ylenia Cañadas Cap de continguts d'El Cinèfil

Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària al Festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l’oportunitat de col·laborar com a crítica en diversos mitjans de comunicació. També col·labora amb altres mitjans pels quals realitza la cobertura de diversos festivals de cinema a nivell nacional i esdeveniments de caire cultural. Ha exercit com a Jurat Jove al Festival de Sitges, Jurat de la Crítica a TerrorMolins i Sant Cugat Fantàstic. És membre de l'Associació Catalana de la Crítica i de l'Escriptura (ACCEC). Col·labora fent ressenyes de locals per a Google. Entre les seves aficions destaquen les muntanyes russes, la fotografia, les manualitats i, per suposat, el cinema, especialment els gèneres de terror i animació.

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*