‘Wildlife’: un drama familiar ambientat als anys 60 ‘Wildlife’: un drama familiar ambientat als anys 60
El film està basat en la novel·la de 1990 de Richard Ford sota títol 'Incendios' ‘Wildlife’: un drama familiar ambientat als anys 60

L’actor nord-americà Paul Dano, conegut per films com Little Miss Sunshine o There will be Blood, ha decidit deixar de banda la seva faceta com a intèrpret per experimentar el que se sent darrera les càmeres. El film amb el que fa el debut ha estat circulant per diversos festivals de renom al llarg de l’any amb una forta rebuda, com és l’exemple del Sundacen Film Festival.

Aquest drama familiar està ambientat als anys 60 a l’estat de Montana i segueix una família típica dels EUA que pateix canvis familiars quan el pare, Jerry (Jake Gyllenhall), perd la seva feina i decideix ajudar a combatre els incendis forestals, i deixa la seva dona (Carey Mulligan) per tal que tiri endavant sola. El film està narrat sota la mirada de Joe (Ed Oxenbould), el fill d’ambdós que es veurà obligat a convertir-se en un adult abans d’hora i a ser testimoni de la lluita de la seva vida per mantenir-se al capdavant i veure com el matrimoni dels seus pares es destrossa quan apareix un home a la vida de la seva mare.

El film, sota el títol Wildlife, és una adaptació de l’aclamada novel·la homònima de Richard Ford coneguda com Incendios, guió de la qual ha estat escrit pel mateix Dano juntament amb Zoe Kazan. Està previst que arribi a les pantalles americanes el proper 19 d’octubre, al nostre territori encara no té data d’estrena però abans es pot gaudir del tràiler que promet emocions fortes a flor de pell:

 

Ylenia Cañadas

Ylenia Cañadas Cap de continguts d'El Cinèfil

Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària al Festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l’oportunitat de col·laborar com a crítica en diversos mitjans de comunicació. També col·labora amb altres mitjans pels quals realitza la cobertura de diversos festivals de cinema a nivell nacional i esdeveniments de caire cultural. Ha exercit com a Jurat Jove al Festival de Sitges, Jurat de la Crítica a TerrorMolins i Sant Cugat Fantàstic. És membre de l'Associació Catalana de la Crítica i de l'Escriptura (ACCEC). Col·labora fent ressenyes de locals per a Google. Entre les seves aficions destaquen les muntanyes russes, la fotografia, les manualitats i, per suposat, el cinema, especialment els gèneres de terror i animació.

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*