Arriba el primer ‘Bigfoot’ animat Arriba el primer ‘Bigfoot’ animat
'Smallfoot' arribarà a les nostres pantalles l'11 d'octubre Arriba el primer ‘Bigfoot’ animat

Smallfoot és el títol del proper producte d’animació de la Warner Bros dirigit per Karey Kirkpatrick, guardonada amb l’Annie per Over the Hedge i nominada als premis Annie pels guions de Chicken Run i James and the Giant Peach. Els productors són Bonne Radford (Curious George), Glenn Ficarra (Storks o This is Us) i John Requa (Storks o This is Us). Mentre que com a equip creatiu compta amb el montador Peter Ettinger i el compositor Heitor Pereira.

Al tràiler oficial ja podem veure el protagonista, un Yeti anomenat Migo. També mostra els Yetis espantats de la història que els narra en Migo sobre uns “peus petits”, és a dir, els éssers humans, ja que no creien en la seva existència.

La llegenda sobre l’abominable home de les neus patirà un gir considerable i se centrarà en l’amistat, l’alegria i els valors. Tanmateix la notícia sobre aquests “humà” provocarà una commoció a la comunitat de Yetis, que els fa preguntar-se quines altres coses poden existir més enllà de la seva llar nevada.  

Aquesta aventura animada per a tots els públics compta amb una música original i un gran elenc d’estrelles, ja que inclou Channing Tatum com a el Yeti Migo i James Corden com a l’humà Percy. A més, Zendaya, Common, LeBron James, Gina Rodriguez, Danny DeVito, Yara Shahidi, Ely Henry o Jimmy Tart cediran les seves veus als personatges. El film arriba a les nostres cartelleres a partir de l’11 d’octubre i ho farà també en versió doblada al català

Ylenia Cañadas

Ylenia Cañadas Cap de continguts d'El Cinèfil

Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària al Festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l’oportunitat de col·laborar com a crítica en diversos mitjans de comunicació. També col·labora amb altres mitjans pels quals realitza la cobertura de diversos festivals de cinema a nivell nacional i esdeveniments de caire cultural. Ha exercit com a Jurat Jove al Festival de Sitges, Jurat de la Crítica a TerrorMolins i Sant Cugat Fantàstic. És membre de l'Associació Catalana de la Crítica i de l'Escriptura (ACCEC). Col·labora fent ressenyes de locals per a Google. Entre les seves aficions destaquen les muntanyes russes, la fotografia, les manualitats i, per suposat, el cinema, especialment els gèneres de terror i animació.

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*