today-is-a-good-day

El costat obscur de Tom Hardy a ‘Venom’

- Advertisement -

Un dels antagonistes més destacats i més temibles d’Spiderman és Venom, un ésser/paràsit extraterrestre (anomenats simbionts) que va parèixer per primera vegada en els còmics l’any 1984, concretament en el número 8 de la col·lecció Secret Wars. En aquell moment Spiderman acabava de tornar a Nova York amb un nou vestit, fet amb un material alienígena. No va ser fins a l’any 1988 que a aquest component se li donaria el nom de Venom. En el cine, ja es va poder veure lluitant contra l’home aranya a la tercera entrega dirigida per Sam Raimi i, l’any que ve tornarà en solitari.

- Advertisement -

L’encarregat de ficar-se a la pell de Venom és Tom Hardy que va acceptar unir-se a la producció després de descartar un altre projecte en el qual sonava el seu nom, Triple Frontier. El film estarà dirigit per Ruben Fleischer (Gangster Squad) i escrit per Jeff Pinker i Scott Rosenberg, aquest últim reconegut guionista dels 90 que va firmar títols com Beautiful Girls o Con Air i, que recentment ha participat en el nou film de Jumanji.

- Advertisement -

Tot i tractar-se d’un personatge integrat dins l’univers Marvel, sembla que de moment no hi tindrà res a veure. El mateix Jon Watts, director d’Spider-Man: Homecoming va assegurar en una entrevista que la pel·lícula de Venom “no està connectada amb el món Marvel, cosa que fa que sigui molt intrigant saber en què consistirà”. Venom podria enfrontar-se en el film amb Carnage, un altre simbiont que s’apodera del cos de Cletus Kassidi, un assassí en sèrie, i que té una força descomunal.

Venom

El film està programat per a què arribi el pròxim 5 d’octubre del 2018, el rodatge va començar la tardor del passat any i aquest ens pot fer salivar veient l’evolució per la que passarà el protagonista.

- Advertisement -
Luana Valls
Nascuda al Brasil la Luana Valls és graduada en Periodisme, Cinema i Televisió per la Facultat de Comunicació Blanquerna. Ha treballat en diferents mitjans de comunicació escrits com el 'Diari Ara' i 'El Periódico' i també té experiència en el camp del cinema de la mà de la productora catalana Batabat i realitzant la cobertura informativa de festivals de cinema arreu de Catalunya. Des del principi, unida a aquesta aventura cinèfila amb ganes i il·lusió

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents