Emma Stone i Jonah Hill, un parell de maníacs a Netflix Emma Stone i Jonah Hill, un parell de maníacs a Netflix
La sèrie 'Maniac', de 10 capítols, ja està disponible Emma Stone i Jonah Hill, un parell de maníacs a Netflix

La plataforma Netflix estrena un dels plats forts de la d’aquesta temporada. Parlem de Maniac, una sèrie protagonitzada per l’oscaritzada Emma Stone (La La Land o Birdman), Jonah Hill (War Dogs o This is the End) i Justin Theroux (Mulholland Drive o American Psycho). Es tracta d’una comèdia amb tocs foscos que comptarà amb 10 capítols dirigits per Cary Fukunaga (sèrie True Detective o Jane Eyre) i és l’adaptació de la seva sèrie homònima escrita per Patrick Somerville, la qual segueix la història d’un malalt mental que crea una mena de món de fantasia paral·lel per escapar de la realitat.

El rodatge va tenir lloc el passat estiu i ja està disponible a Netflix. La producció va estar envoltada de molt misteri, i amb comptagotes van aparèixer imatge on es veia Emma Stone amb vestimentes i pentinats bastant diferents pels carrers de Nova York, fet que indica que la ficció té lloc a diferents èpoques o que es tracta dels mons alternatius creats pel pacient. De fet, en una de les fotografies ens fa pensar en l’aspecte d’en Legolas, l’elf interpretat per Orlando Bloom a The Lord of the Rings, tant que el mateix actor va fer broma amb les imatges publicades.

Amb un to estrany, amb ciència ficció, humor negre i  un guió enrevessat aquesta promet ser una de les sèries més comentades de la temporada. Per si voleu saber-ne més no us perdeu el tràiler i prepareu-vos per un viatge complicat. Els experiments, l’estètica vuitantera futurista i un munt de mons estranys son el pa de cada dia a Maniac.

Ylenia Cañadas

Ylenia Cañadas Cap de continguts d'El Cinèfil

Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària al Festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l’oportunitat de col·laborar com a crítica en diversos mitjans de comunicació. També col·labora amb altres mitjans pels quals realitza la cobertura de diversos festivals de cinema a nivell nacional i esdeveniments de caire cultural. Ha exercit com a Jurat Jove al Festival de Sitges, Jurat de la Crítica a TerrorMolins i Sant Cugat Fantàstic. És membre de l'Associació Catalana de la Crítica i de l'Escriptura (ACCEC). Col·labora fent ressenyes de locals per a Google. Entre les seves aficions destaquen les muntanyes russes, la fotografia, les manualitats i, per suposat, el cinema, especialment els gèneres de terror i animació.

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*