Natalie Portman és la reina del pop a ‘Vox Lux’ Natalie Portman és la reina del pop a ‘Vox Lux’
El film encara no té data d'estrena però tot apunta que serà a principis del 2019 Natalie Portman és la reina del pop a ‘Vox Lux’

Després de l’èxit d’Annihilation, el film de ciència-ficció estrenat a Netflix, Natalie Portman torna a la gran pantalla per donar vida a Celeste, una estrella del pop. Vox Lux és el nou projecte del director Brady Corbet que es va estrenar al Festival de Cinema de Venècia i que també es va poder veure al Festival de Toronto. Fa poc es va publicar el primer avançament, un breu teaser on es pot veure la protagonista d’esquena, preparada per pujar a l’escenari.

Vox Lux és un musical que presentarà diferents moments de la vida de la seva protagonista, els inicis de la seva carrera com a cantant i anys més tard, quan ja és una de les estrelles més cotitzades i s’ha de fer càrrec d’una filla i d’una carrera plena d’escàndols. La història s’iniciarà l’any 1999, moment en el qual coneixerem dues germanes adolescents Celeste i Eleanor, les quals van sobreviure a una violenta tragèdia. Les germanes componen una cançó sobre la seva experiència, convertint aquesta tragèdia en l’inici de les seves carreres com a artistes. Pel camí, les germanes es trobaran amb un mànager que les ajudarà a guanyar fama i fortuna. La segona part del film, s’ambientarà a l’any 2017, quan Celeste, ara amb 31 anys, s’ha d’enfrontar a un nou acte de violència que reclamarà la seva atenció.

En un principi estava previst que fos Rooney Mara qui donés vida a la protagonista però per problemes d’agenda va haver d’abandonar el projecte. Finalment, va ser Portman qui es va quedar amb el paper, que tot apunta que pot col·locar-la de nou a la carrera pels Oscar.

Natalie Portman estarà acompanyada per Raffey Cassidy, Stacy Martin i Jude Law, qui interpretarà al mànager. Encara no hi ha data d’estrena confirmada, tot i que, tot apunta que segurament serà als voltants de finals d’aquest any o principis del 2019, tenint en compte la temporada de premis.

Luana Valls

Luana Valls Cap de redacció d'El cinèfil

Nascuda al Brasil la Luana Valls és graduada en Periodisme, Cinema i Televisió per la Facultat de Comunicació Blanquerna. Ha treballat en diferents mitjans de comunicació escrits com el 'Diari Ara' i 'El Periódico' i també té experiència en el camp del cinema de la mà de la productora catalana Batabat i realitzant la cobertura informativa de festivals de cinema arreu de Catalunya. Des del principi, unida a aquesta aventura cinèfila amb ganes i il·lusió

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*