today-is-a-good-day

L’estiu s’escalfa amb ‘Stranger things 3’

- Advertisement -

Al so del Should I stay or should i go dels més que eterns The Clash els germans Duffer ens presentaven una proposta d’allò més vuitantera, Stranger Things. Una sèrie amb unes picades d’ullet que no s’amagaven gens a les dècades dels 80 i 90, amb un argument característic de la ciència ficció i els monstres que durant aquella època ens van turmentar. Ja fa més d’un any que vam  poder gaudir de la continuació de l’aventura a Hawkings i a l’Upside Down gracies a una segona temporada. També fa ja un temps que se’ns va confirmar la tercera temporada i la novetat ara és el primer tràiler d’aquesta 3a edició de la sèrie. L’estrena serà el 4 de juliol.

https://youtu.be/HACb2JoeO1w

- Advertisement -

Anem al gra i anem a veure les novetats d’aquesta nova entrega d’aventures. De fet, ja han anunciat que també es preveu una quarta temporada, però que aquesta podria ser-ne l’última. Però, per poder fer l’espera una mica més lleugera, hem investigat alguns assumptes i tenim nova informació. Primer de tot, l’espai temporal que hi havia entre la primera i segona temporada era aproximadament d’un any. Els germans Duffer ja han dit que a la tercera temporada passarà alguna cosa semblant, bàsicament perquè els joves actors creixen ràpid i s’ha de poder mantenir la coherència d’edats.

- Advertisement -

Al final de la primera temporada teníem uns quants fils narratius pendents de tancar i la segona temporada no va ser gens diferent, perquè a cop de cliffhangers ens han anat deixant amb ganes de més perquè resulta que l’ombra de l’Upside Down és molt llarga i encara pul·lula pel món, o almenys per Hawkins. Sembla doncs que aquesta tercera temporada es podria centrar en la lluita contra aquesta ombra, la qual sembla amenaçar la vida dels vilatans, però molt especialment de l’Eleven. De fet, els germans Duffer l’han descrita com una espècie de Voldemort que necessita la venjança de l’escollit. El que ja es pot veure són les primeres imatges que s’han publicat a través de Twitter.

També hi haurà nous personatges i d’altres ja coneguts però amb més protagonisme, com l’Erica (interpretada per la jove actriu d’Atlanta, Priah Ferguso), la germana sarcàstica, antipàtica i esgarriacries d’en Lucas. Els germans també han comentat que la germana de l’Eleven, la Kali, podria tornar a jugar una part important.

Tot i que semblava que l’episodi de retrobament familiar havia quedat més o menys resolt, els Duffer creuen que el personatge encara li queda bastant de joc per donar. Ara bé, també sembla que per algun estudi ressona la idea de crear un spin-off de la banda de la Kali, i que d’aquesta manera la temporada 2 de Stranger Things hagués estat com un pilot del que podria venir.

Per altra banda s’ha fet públic que una de les fonts d’inspiració de la nova temporada serà el film Fletch, protagonitzat per Chevy Chase on l’actor interpreta una detectiu perdedor que investiga un crim a les altes esferes de la societat. Una altra novetat és que els fets passaran un any després de la segona temporada i durant l’estiu (és a dir, no hi ha col·le). Shawn Levy, productor executiu ha afirmat que “el vincle entre en Mike i l’Eleven es fara més fort, així que aquesta relació continuarà, i també ho farà la de Mad Max i Lucas. En qualsevol cas són nois de 13 o 14 anys, i què significa l’amor en aquesta fase de la vida? Mai no pot ser una cosa simple o estable, i hi ha molta diversió en aquesta inestabilitat “. Amor, monstres i molta nostàlgia vuitantera a partir del 4 de juliol d’enguany. Ah i no us perdeu el pòster!

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents