today-is-a-good-day

‘Mark Felt’: el cas Watergate torna al cine

- Advertisement -

Un dels moments més polèmics i coneguts de la història recent dels Estats Units va tenir lloc l’any 1974, quan un agent especial va desvetllar informació confidencial a un parell de periodistes del Washington Post, fet que va desencadenar en el Cas Watergate. La filtració d’aquells documents va acabar amb la dimissió de Richard Nixon, president d’aquell moment, i amb l’empresonament de més de seixanta persones.

Mark Felt

- Advertisement -

El cas Watergate ha passat per la gran pantalla en més d’una ocasió i ho tornarà a fer de la mà de Peter Landesman i amb Liam Neeson com a protagonista, donant vida a deep throat (garganta profunda), pseudònim pel qual se’l coneixia. Mark Felt: The Man who Broght Down the White House explicarà com Felt va decidir enviar informació classificada als reporters Bob Woodward i Carl Bernstein, per tal de destapar els casos de corrupció de la cúpula de poder de la Casa Blanca.

- Advertisement -

De la mà de Sony arriba el primer avançament amb Neeson al capdavant, acompanyat d’un repartiment de luxe amb noms com Diane Lane, Marton Csokas, Josh Lucas, Tony Goldwyn, Michael C. Hall, Tom Sizemore, Wendi McLendon-Covey, Brian D’Arcy James i Kate Walsh, entre altres. El film no arribarà a les nostres pantalles grans però sí a les petites. Ja està disponible a Filmin després del seu pas pel Festival de Toronto.

- Advertisement -
Luana Valls
Nascuda al Brasil la Luana Valls és graduada en Periodisme, Cinema i Televisió per la Facultat de Comunicació Blanquerna. Ha treballat en diferents mitjans de comunicació escrits com el 'Diari Ara' i 'El Periódico' i també té experiència en el camp del cinema de la mà de la productora catalana Batabat i realitzant la cobertura informativa de festivals de cinema arreu de Catalunya. Des del principi, unida a aquesta aventura cinèfila amb ganes i il·lusió

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents