‘La sala’, una nova sèrie negra a TV3 ‘La sala’, una nova sèrie negra a TV3
La sèrie estarà protagonitzada per Francesc Garrido i Goya Toledo ‘La sala’, una nova sèrie negra a TV3

TV3, juntament amb Telemadrid, À Punt Mèdia (País Valencià), ETB (País Basc), TVPC (Televisió canària), CMM (Castilla-la Mancha), Aragon TV, RTPA (Astúries) i IB3 (Balears) participen en la producció conjunta de la primera temporada d’una sèrie policíaca titulada La Sala i que està composta per 8 capítols de 45 minuts, els quals protagonitzen Francesc Garrido, Goya Toledo, Raúl Prieto i Natàlia Rodríguez, i que s’estrenarà l’estiu del 2019

És un projecte audiovisual que neix de l’esforç de la FORTA per promoure la producció conjunta, impulsar el teixit empresarial audiovisual de proximitat i crear nous continuguts atractius i competitius. L’actor Francesc Garrido, qui fa de Yago Costa, ha treballat en diverses produccions de TV3 com Vida privada, 4 dies d’octubre, Cites, Crims i Estació d’enllaç.

L’argument de la sèrie es centrarà en Yago Costa, un inspector de policia especialitzat en interrogatoris, entra a la comissaria on ha treballat durant tota la seva carrera i, sense motiu aparent, mata el seu cap i amic, Luis Corral. Uns quants mesos després, Yago rep la visita, a la presó, de la Sara, una jove periodista que li vol fer una sèrie d’entrevistes amb l’objectiu d’esbrinar quins van ser els motius reals que el van portar a cometre el crim.

Xavier Sabatés

Xavier Sabatés Comentaris cinèfils

Cinèfil des de que té memòria. Actualment esta acabant el grau d'Humanitats a la UOC. Llegir i viatjar sempre que el temps ho permet-hi. Entén el cinema com l'art que es capaç d'englobar totes les ciències humanes.

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*