today-is-a-good-day

Un ‘Book Club’ de lectures picants

- Advertisement -

Hollywood viu un moment de reivindicació. Des que van sortir a la llum tots els casos d’abús sexual per part de Harvey Weinstein i d’altres membres de la indústria, cada vegada són més dones les que no tenen por de dir el que pensen i de denunciar les desigualtats que encara existeixen dins la indústria cinematogràfica. És en aquest context, que apareix la nova comèdia Book Club, una divertida història d’un grup de dones que mensualment queden en el seu club de lectura i que, decideixen començar la popular saga eròtica protagonitzada per Christian Grey. Les protagonistes són les reconegudes actrius Jane Fonda, Diane Keaton, Alicia Silverstone i Candice Bergen.

Book Club

- Advertisement -

Segons declaracions de les actrius, el film arriba en un moment d’apoderament femení a Hollywood i, el fet que la pel·lícula estigui protagonitzada per veteranes busca trencar amb el motlle establert en els últims anys per la indústria. El film, dirigit per Bill Holderman, es podrà veure a partir del 14 de setembre als cinemes del nostre país.

- Advertisement -

Book Club, ens presentarà a Diane, que acaba de perdre el seu marit després de 40 anys de matrimoni; Jane que mai acaba de comprometre’s amb cap home; Sharon que encara no ha superat el seu divorci, tot i que, va passar fa vint anys i, Carol que veu com el seu matrimoni està estancat.

El film narrarà com la vida d’aquest grup de quatre amigues canviarà radicalment després de llegir 50 ombres d’en Grey, un llibre que se surt del tipus de novel·les que acostumen a llegir. Aquesta lectura els recordarà que encara tenen molt per viure i que mai és tard per les segones oportunitats o per nous amors.

- Advertisement -
Luana Valls
Nascuda al Brasil la Luana Valls és graduada en Periodisme, Cinema i Televisió per la Facultat de Comunicació Blanquerna. Ha treballat en diferents mitjans de comunicació escrits com el 'Diari Ara' i 'El Periódico' i també té experiència en el camp del cinema de la mà de la productora catalana Batabat i realitzant la cobertura informativa de festivals de cinema arreu de Catalunya. Des del principi, unida a aquesta aventura cinèfila amb ganes i il·lusió

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents