‘Spider-Man’ es passa a l’animació: into the spider-verse ‘Spider-Man’ es passa a l’animació: into the spider-verse
S'estrena als cinemes el 14 de setembre ‘Spider-Man’ es passa a l’animació: into the spider-verse

Fins al moment l’únic Spider-Man que hem vist a la gran pantalla ha estat el de Peter Parker, però no ha estat l’únic que s’ha posat la màscara aràcnida. A partir d’aquest desembre, Sony posarà al capdavant a Miles Morales, el qual serà el protagonista del film d’animació sota el títol Spider-Man: Into de Spider-Verse.

La nova pel·lícula no només marcarà el debut d’aquest personatge, ja que altres aràcnids també han estat confirmats, com és el cas de Spider-Ham, Spider-Gwen o Spider-Man Noir. Aquesta revelació ha estat possible gràcies a una fotografia publicada per Nerdist, a més, també s’han mostrat diversos uniformes del protagonista.

Per altra banda, s’ha confirmat que l’actor Nicolas Cage, doblarà a una de les múltiples versions de l’aràcnid dins l’animació. El personatge és la versió més fosca del súperheroi de Marvel, el qual prové de la Gran Depressió al voltant dels anys 30. Aquesta serà la segona ocasió en la qual l’oscaritzat actor participa donant la veu a un llargmetratge animat, ja que també interpreta Superman dins el film recentment estrenat Teen Titans Go! To the movies.

A més, també hi apareixeran les versions Ultimate dels malvats com Kingpin, Hobie Brown o Green Goblin, el qual és un dels grans enemics de Spidey i ja va aparèixer a la versió de Sam Raimi i l’adaptació del 2014: The Amazing Spider-Man 2.

La direcció recau sobre Bob Persichett, mentre que Peter Ramsey (Rise of the Guardians) és el co-director i Phil Lord juntament amb Chris Miller, responsables de The Lego Movie, han produït i escrit el film que arribarà a les pantalles el proper 14 de desembre. A continuació, es pot gaudir del primer tràiler, malgrat que encara no s’ha anunciat la trama oficial. 

Ylenia Cañadas

Ylenia Cañadas Cap de continguts d'El Cinèfil

Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària al Festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l’oportunitat de col·laborar com a crítica en diversos mitjans de comunicació. També col·labora amb altres mitjans pels quals realitza la cobertura de diversos festivals de cinema a nivell nacional i esdeveniments de caire cultural. Ha exercit com a Jurat Jove al Festival de Sitges, Jurat de la Crítica a TerrorMolins i Sant Cugat Fantàstic. És membre de l'Associació Catalana de la Crítica i de l'Escriptura (ACCEC). Col·labora fent ressenyes de locals per a Google. Entre les seves aficions destaquen les muntanyes russes, la fotografia, les manualitats i, per suposat, el cinema, especialment els gèneres de terror i animació.

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*