“Quan barreges esperma passen coses divertides” “Quan barreges esperma passen coses divertides”
Eddie Murphy serà el trigemin de Danny DeVito i Arnold Schwarzenegger a 'Triplets' “Quan barreges esperma passen coses divertides”

Als anys 80 es va crear un mite. Arnold Schwarzenegger va esdevenir l’actor d’acció per excel·lència (amb el permís de Sylvester Stallone). Aquella dècada l’actor austríac que acabaria sent governador de Califòrnia va fer, entre d’altres, les dues de Connan (1982-1984), Comando (1985) Predator (1987) i Danko (1988). Llavors aquell mateix any, el 1988 va arribar-nos una meravellosa raresa: Twins (Los gemelos golpean dos veces).

Aquest film dirigit per Ivan Reitman (Ghostbusters, Junior, Six Days Seven Nights) va ser el punt de partida d’un descobriment: Arnold Schwarzenegger pot fer comèdia… i a sobre fa gràcia! Aquest mateix director i actor explotarien la formula als 90 amb films com Kindergarten cop (Poli de guardería – 1990) i Junior (1994) que van esdevenir èxits de taquilla amb recaptacions de 200 i 100 milions de dòlars respectivament.  Schwarzenegger i Reitman han continuat conreant la comèdia i ara han trobat la manera de tornar a col·laborar. I ho faran amb la mateixa fórmula però amb un ingredient nou. En altres paraules el tàndem fraternal Danny DeVito + Arnold Schwarzenegger continuarà però se sumarà un bessó a la família: Eddie Murphy. És per això que la pel·lícula passarà a dir-se Triplets (trigèmins) i encara que sembli xocant l’actor de Beverly Hills Cop (Superdetective en Hollywood) serà el tercer embrió reeixit de l’experiment. Us sembla estrany? Això és el que va dir Schwarzenegger al respecte: “quan barreges esperma passen coses divertides”.

Doncs Triplets ja és una realitat. El guió està acabat i està confirmat que Schwarzenegger i Reitman seran dos dels productors i el propi Reitman podria dirigir també la cinta. Encara no ser sap res més (ni dates, ni secundaris, ni pressupost) però la idea és que la pel·lícula sigui una nostàlgica experiència de les “bones” comèdies d’abans. I és que… aquest any es compleixen 30 any de Los gemelos golpean dos veces …                       !!

JR Armadàs

JR Armadàs Director d'El cinèfil

Nascut als anys 80 (amb tot el que això comporta) Joan Ramon Armadàs és Llicenciat en Dret i Periodisme per la UPF. Ha treballat en premsa local a Sant Cugat i en premsa internacional com a corresponsal al Regne Unit i la Xina. Com a escriptor ha publicat quatre novel·les i és un dels editors d'Edicions Xandri. En l'àmbit cinematogràfic ha escrit i dirigit dos curtmetratges, és el co-director del Festival Sant Cugat Fantàstic i ha fet de cap de premsa d'unes quantes pel·lícules catalanes. Des d'abril del 2016 és el capità d'aquest vaixell periodístic i cultural anomenat 'El cinèfil'.

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*