HBO prepara una adaptació en format sèrie de ‘Watchmen’ HBO prepara una adaptació en format sèrie de ‘Watchmen’
La ficció estarà dirigida per Damon Lindelof creador de 'Lost' HBO prepara una adaptació en format sèrie de ‘Watchmen’

Entre 1986 i 1987 es va publicar una sèrie limitada de còmics sota el títol Watchmen, creats per Dave Gibbson i Alan Moore i publicats per DC Comics que van enganxar a tota una generació. Actualment una de les plataformes sota demanda més populars del moment i, un dels directors més reconeguts de la indústria uniran forces per adaptar el còmic per a la petita pantalla. Estem parlant d’HBO i Damon Lindelof, creador de sèries com Lost o The leftlovers. Aquest estiu hem rebut notícies molt sucoses sobre l’adaptació que es farà del còmic en forma de sèrie.

Watchmen HBO

L’any 2009 Zack Snyder ja va fer la seva pròpia versió pel cinema però no va acabar de convèncer ni al públic ni a la crítica. Ara és el torn de Lindelof que explicava en una entrevista que “la raó per la qual faré això és perquè són temps estranys i necessitem sèries perilloses” i afegia “el que creiem dels superherois està malament”. Segons el director, tot i ser un fanàtic d’aquest tipus de personatges, “no hauríem de confiar en persones que utilitzen màscares. Si amaguen la seva identitat, significa que no planegen res de bo”. Una altra de les novetats és que la sèrie no serà una adaptació de la història del còmic sinó més aviat una continuació ambientada a l’actualitat.

HBO va donar llum verda al projecte i ja li ha demanat un primer capítol pilot a Lindelof, el qual es va avançar a la confirmació oficial per part de la plataforma, en penjar una imatge a través del seu compte d’Instagram, on es podia veure part d’una estàtua molt coneguda pels fans de Watchmen. Des d’aleshores ha anat penjant imatges per tal de mantenir desperta la curiositat dels fans.

Day One.

A post shared by Damon (@damonlindelof) on

Una altra de les sorpreses és l’elenc que donarà vida als protagonistes. Ja s’ha fet públic que Jeremy IronsRegina KingDon Johnson o Tim Blake, seran alguns dels actors de la sèrie i estaran acompanyats per Dylan Schombing, Adelynn Spoon, Jacob Ming-Trent o Sara Vickers, entre d’altres. Encara tocarà esperar per veure les primeres imatges ja que l’estrena està prevista en algun moment encara no fixat del 2019.

Luana Valls

Luana Valls Cap de redacció d'El cinèfil

Nascuda al Brasil la Luana Valls és graduada en Periodisme, Cinema i Televisió per la Facultat de Comunicació Blanquerna. Ha treballat en diferents mitjans de comunicació escrits com el 'Diari Ara' i 'El Periódico' i també té experiència en el camp del cinema de la mà de la productora catalana Batabat i realitzant la cobertura informativa de festivals de cinema arreu de Catalunya. Des del principi, unida a aquesta aventura cinèfila amb ganes i il·lusió

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*