‘Los futbolísimos’ fan el salt a la gran pantalla ‘Los futbolísimos’ fan el salt a la gran pantalla
La saga de còmics infantils es converteix en pel·lícula de la mà d'Atresmedia ‘Los futbolísimos’ fan el salt a la gran pantalla

La col·lecció de còmics Los Futbolísimos passarà de la vinyet al cine. La saga d’onze llibres de Roberto Santiago (autor) i Enrique Lorenzo (il·lustrador) s’adaptarà, així, en imatge real sota la direcció de Miguel Ángel Lamata (Nuestros amantes, Tensión sexual no resuelta) amb guió del propi Roberto Santiago juntament amb el director i Pablo Fernandez. El rodatge va tenir lloc l’estiu passat a diferents localitzacions de Madrid, Segòvia i Guadalajara.

Aquesta saga de còmics destinats al lector infantil ha venut més de 1.300.000 exemplars només a Espanya. El film adaptarà el primer número El misteri dels àrbitres adormits. El llibres van s’han publicat des del 2013 mantenint-se des de llavors en la llista de llibres més venuts de la literatura infantil i juvenil. L’èxit d’aquesta col·lecció entre els més joves ha traspassat les fronteres espanyoles i s’ha traduït i adaptat a diversos països amb una bona acollida: Portugal, França, Itàlia, Polònia, Mèxic, Colòmbia, Argentina, Xile i Brasil, entre altres.

Després d’un exhaustiu càsting d’entre prop de 5.000 nens, la colla formada per Helena (amb hac), Toni, Camuñas, Marilyn, Angustias, Anita, Ocho i Tomeo seran encarnats per Julio Bohigas, Milene Mayer, Marcos Milara, Iker Castiñeira, Martina Cabrera, Roberto Rodríguez, Samantha Jaramillo, Pablo Isabel i Daniel Crego.

La trama narra el següent: en Pakete, l’Helena i els seus companys de col·legi es fiquen en tot tipus d’aventures en les que el seu enginy i la seva amistat seran posats a prova. Tot per descobrir el misteri que podria acabar amb el seu equip de futbol i amb la continuïtat de la colla. Són víctimes d’una conspiració o és tot fruit de la casualitat? Ha arribat el moment de fer un pacte secret i crear Els Futbolísimos amb un objectiu clar: resoldre l’enigma i poder mantenir-se junts. Els adults de la funció seran interpretats per Joanquín Reyes (Muchachada Nui, Cuerpo de Elite) Carmen Ruíz (Villaviciosa del al lado, Gym Tony), Antonio Pagudo (La que se avecina, Villaviciosa del al lado Norma Ruíz Tensión sexual no resuelta, Yo soy Bea) i Jorge Usón (La novia, Incerta Glària). La data d’estrena encara no està clara però tot apunta a que no la veurem fins ben entrat el 2018. 

Redacció

Redacció El cinèfil

'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a l’univers del cinema en tota la seva amplitud. El Cinèfil sigui una revista de cinema en xarxa i en català. Ens agrada definir-nos com una revista en xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. Ah, i tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*