today-is-a-good-day

3a aventura pel Holmes de Guy Ritchie

- Advertisement -

L’any passat ja vam tenir una nova adaptació d’un Sherlock Holmes amb tocs més humorístics i interpretat per Will Ferrell. Ara tornem al terreny del gran detectiu, però aquesta vegada a mans de Robert Downey Jr. Doncs sí, després de l’èxit  de les dues primeres entregues (tant la primera com la segona van recaptar més de 500 milions de dòlars a taquilla) de les aventures del gran detectiu londinenc ajudat pel seu inesperable Watson (Jude Law) i dirigides per Guy Ritchie, sembla que finalment s’ha confirmat que podrem gaudir d’una tercera entrega d’aquesta saga.

Robert Downey Jr., a part de ser Ironman, ja s’ha elevat com a gran detectiu Holmes i Jude Law tornarà a agafar les regnes del paper del Dr. Watson. De moment encara ens falta veure si altres actors com Kelly Reilly (com a Mary Morstan), Eddie Marsan (com a inspector Lestrade), Stephen Fry (Mycroft) o Jared Harris (Moriarty) repetiran en els seus papers. S’havia especulat molt sobre la direcció d’aquest nou projecte, però finalment s’ha confirmat que el director britànic seguirà amb la saga que va encetar, i per tant, després de trobar-nos-el a Aladdin ara seguirà de nou els passos del detectiu creat per Arthur Conan Doyle.

- Advertisement -

- Advertisement -

Encara no s’ha confirmat res sobre l’argument d’aquesta nova entrega, però entenem que Sherlock Holmes deu haver sobreviscut a la caiguda a les cascades de Reichenbach i haurà de ressuscitar, tal com Conan Doyle es va veure obligat a fer quna escrivia les aventures del detectiu. Ara faltarà veure si Moriarty també sobreviu. Veurem si aquesta tercera entrega segueix les històries de Conan Doyle o va més per lliure. Ara bé, si Moriarty no sobreviu potser estariem davant d’un altre dels enemics de Holmes com Charles Augustus Milverton, conegut xantatgista; Henry ‘Holy’ Peer, dels pocs personatges que ha aconseguit ser més llest que el detectiu; o bé el professor Coram.

Tot i que el projecte ja té ganes de veure la llum des del 2016, les diferents propostes de guions no han entusiasmat. Però sembla que l’últim guió de James Coyne (quionista gairebé novell) és el definitiu. Tot i que la data d’estrena s’havia establert en un principi per Nadal del 2020, l’agenda dels actors principals (Downwy JR. amb Marvel i Jude Law amb Fantastic Beasts) ha fet que s’hagi d’endarrerir aquesta estrena al 22 de desembre del 2021.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents