Diane Keaton, Kate Winslet i Mia Wasikowska s’enfronten a l’eutanàsia

- Advertisement -

L’eutanàsia és un tema que s’ha pogut veure reflectit en el cinema en més d’una ocasió com amb Mar Adentro o Yo después de ti. Fa quatre anys es va estrenar el film danès Silent Heart, dirigit per Billie August i que es va poder veure al Festival de San Sebastià. Tot i que no es va endur el premi, el públic va estar més de 20 minuts dempeus aplaudint l’obra. Aquest any, Millenium Films ha comprat els drets de la pel·lícula per fer-ne una adaptació americana, que estarà protagonitzada per Diane Keaton, Kate Winslet i Mia Wasikowska.

Blackbird

- Advertisement -

El film presentarà tres generacions d’una família que es reuneix durant un cap de setmana. Les dues germanes Sanne i Hedidi, que estaran interpretades per Winslet i Wasikowska, han acceptat que la seva mare (Keaton), que pateix una malaltia terminal, posi fi a la seva vida abans que el seu estat empitjori. Segons va passant el cap de setmana però, la decisió de la mare cada vegada resultarà més difícil de dur a terme i provocarà que vells conflictes surtin a la llum.

- Advertisement -

L’encarregat de dirigir el film serà Roger Michell, director de films com Notting Hill i, que ja ha treballat amb anterioritat amb Diane Keaton. Segons el portal Deadline, el rodatge ja ha començat aquest mes d’agost a Londres.

- Advertisement -
Luana Valls
Nascuda al Brasil la Luana Valls és graduada en Periodisme, Cinema i Televisió per la Facultat de Comunicació Blanquerna. Ha treballat en diferents mitjans de comunicació escrits com el 'Diari Ara' i 'El Periódico' i també té experiència en el camp del cinema de la mà de la productora catalana Batabat i realitzant la cobertura informativa de festivals de cinema arreu de Catalunya. Des del principi, unida a aquesta aventura cinèfila amb ganes i il·lusió

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents