‘Boy Erased’ el film sobre teràpies per curar la homosexualitat ‘Boy Erased’ el film sobre teràpies per curar la homosexualitat
El film s'estrenarà el pròxim mes de novembre ‘Boy Erased’ el film sobre teràpies per curar la homosexualitat

En ple segle XXI pot semblar insensat pensar que encara hi ha gent que creu que la homosexualitat és una malaltia o una condició que es pot escollir. Malauradament encara hi ha llocs del món on hi ha gent que realment ho creu. Les teràpies de conversió o reorientació sexual són encara un fet habitual als Estats Units, tot i que cada vegada n’hi ha menys, encara se’n fan, camuflades sota definicions com “campaments de recolzament religiós” o “orientadors privats”. Garrard Conely va publicar l’any 2016 un llibre on explicava la seva experiència en un d’aquests campaments, en el qual va haver de passar una temporada quan els seus pares, una família fonamentalista d’Arkansas, el van obligar a anar-hi.

Aquest any, de la mà del cineasta Joel Edgerton aquesta història arribarà a la gran pantalla sota el títol Boy Erased. El film que aborda un tema poc recurrent a la gran pantalla, comptarà amb Nicole Kidman i Russell Crowe, en el paper d’uns pares que porten el seu fill, interpretat per Lugas Hedges, a un campament de reorientació sexual, quan aquest els confessa que té pensaments amb homes. El primer tràiler, promet una pel·lícula dura, amb una gran càrrega emotiva i amb frases potents dels protagonistes com: “No pots néixer homosexual. Això és una mentida. És una elecció”.

El film té previst la data d’estrena pel pròxim mes de novembre.

Luana Valls

Luana Valls Cap de redacció d'El cinèfil

Nascuda al Brasil la Luana Valls és graduada en Periodisme, Cinema i Televisió per la Facultat de Comunicació Blanquerna. Ha treballat en diferents mitjans de comunicació escrits com el 'Diari Ara' i 'El Periódico' i també té experiència en el camp del cinema de la mà de la productora catalana Batabat i realitzant la cobertura informativa de festivals de cinema arreu de Catalunya. Des del principi, unida a aquesta aventura cinèfila amb ganes i il·lusió

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*