El Trencanous segons Disney El Trencanous segons Disney
'The Nutcracker and the Four Realms' arribarà a les sales el 31 d'octubre del 2018 El Trencanous segons Disney

La nova pel·lícula de Disney, The Nutcracker and the Four Realms, s’inspira en el conte clàssic d’E.T.A. Hoffmann i està dirigida per Lasse Hallström (Hachiko: A Dog’s Story), arribarà als cinemes el 31 d’octubre del 2018.A la pel·lícula Clara (Mackenzie Foy), la protagonista de l’història, desitja tenir una clau única que obre una caixa la qual conté un regal de valor incalculable i que va pertànyer a la seva difunta mare. A través d’un fil daurat que l’hi ofereixen durant l’assistència a la festa anual del padrí Drosselmeyer (Morgan Freeman), arriba a la misteriosa clau i desapareix en un estrany i misteriós món paral·lel.

En aquest nou món és on la Clara troba un soldat anomenat Phillip (Jayden Fowora-Knight), un banda de ratolins i les regents que presideixen els tres Regnes: la Terra de les Volves de Neu, la Terra de les Flors i la Terra dels Dolços. La Clara i en Phillip desafiaràn el Quart Regne on viu la tirana Mare Ginger (Helen Mirren) per tal de recuperar la clau i, amb sort, restaurar l’harmonia en aquest món inestable. A més, la cinta també compte amb la participació  de Keira Knightley en el paper de la Fada Sugar Plum, i amb l’aparició especial de Misty Copeland.

Xavier Sabatés

Xavier Sabatés Comentaris cinèfils

Cinèfil des de que té memòria. Actualment esta acabant el grau d'Humanitats a la UOC. Llegir i viatjar sempre que el temps ho permet-hi. Entén el cinema com l'art que es capaç d'englobar totes les ciències humanes.

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*