‘Élite’: xoc de classes a Netflix ‘Élite’: xoc de classes a Netflix
Està previst que la nova ficció arribi a la plataforma a partir del 2019 ‘Élite’: xoc de classes a Netflix

Fa un temps anunciàvem que Netflix s’havia posat en marxa per produir sèries espanyoles. La seva primera incursió va ser amb Las Chicas del cable, una ficció ambientada en el Madrid dels anys vint i seguia un grup de noies que començava a treballar a Telefònica com a operadores. Sembla que després de l’èxit d’aquesta primera temptativa, la plataforma d’streaming ha decidit continuar per aquest camí i ja ha anunciat el que serà el seu segon projecte espanyol.

Élite serà un thriller adolescent que tindrà com a escenari principal una escola, Las Encinas, on estudiaran els fills de les personalitats més poderoses. L’exclusivitat del centre es veurà alterada per l’arribada de tres joves de classe baixa que són admesos després que la seva escola pública hagi estat destruïda per un terratrèmol. En aquest moment hi haurà un conflicte de classes que portarà a un assassinat, el qual serà el misteri central de la sèrie.

La ficció que ja ha començat el rodatge, per fi ha desvelat els noms d’alguns dels seus protagonistes. Miguel Herrán (Goya al millor actor revelació el 2016 per A cambio de nada), María Pedraza (Amar), Jaime Lorente (Amar en tiempos revueltos), Itzan Escamilla (Las chicas del cable), Ester Expósito (Vis a vis), Miguel Bernardeu (Es por tu bien), Arón Piper (La corona partida), Mina El Hammani (Servir y proteger), Danna Paola (Wicked), Omar Ayuso i Álvaro Rico (Velvet Coleccion). A més, l’elenc també comptarà amb Danna Paola, una de les actrius i cantants més importants de Mèxic.

elite

Els encarregats de dirigir la nova aposta de Netflix seran Ramón Salazar (guionista de Tengo ganas de ti i Tres metros sobre el cielo) i Dani de la Orden (Barcelona nit d’Estiu). En una entrevista, Salazar explicava que “trobar un repartiment d’actors joves tan entregats i plens de talent està sent una experiència apassionant” i afegia que entre els actors “ja es respira una necessitat d’iniciar el rodatge i donar vida als seus personatges”. 

Els creadors de la ficció són Carlos Montero (Física o Química) i Darío Madrona (Los Protegidos), que tindran el suport de la productora del film Tres metros sobre el cielo. A la carta de presentació anunciaven que a la sèrie, “les amistats no seran fàcils, el sexe prohibit i els amors més impossibles que mai”. Élite comptarà amb un total de 8 episodis rodats en 4K i s’espera que arribin a Netflix a partir del 2019.

Elite netflix

Luana Valls

Luana Valls Cap de redacció d'El cinèfil

Nascuda al Brasil la Luana Valls és graduada en Periodisme, Cinema i Televisió per la Facultat de Comunicació Blanquerna. Ha treballat en diferents mitjans de comunicació escrits com el 'Diari Ara' i 'El Periódico' i també té experiència en el camp del cinema de la mà de la productora catalana Batabat i realitzant la cobertura informativa de festivals de cinema arreu de Catalunya. Des del principi, unida a aquesta aventura cinèfila amb ganes i il·lusió

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*