today-is-a-good-day

Una relació sexualment oberta a ‘Permission’

- Advertisement -

L’amor es pot viure i entendre de moltes maneres. En el cinema s’han fet pel·lícules romàntiques que han plasmat aquest tema des de múltiples punts de vista. En breus arribarà als cinemes Permission, una nova comèdia romàntica que ens presentarà a l’Anna i en Will, una parella consolidada que ho ha viscut tot junts. Durant el 30 aniversari d’ella, un amic els comenta que, ja que la seva relació és tan sòlida, haurien de provar coses noves abans de casar-se, com ara tenir una relació oberta. El que parteix com un comentari a l’atzar d’un amic acabarà fent reflexionar a la parella, la qual haurà d’evolucionar i veure com la seva vida canvia radicalment per complir amb aquest propòsit.

- Advertisement -

Brian Crano, dirigeix aquest film protagonitzat per Rebecca Hall (Professor Marston and the Wonder Women) i Dan Stevens (Legion). En el repartiment, també hi haurà Jason Sudeikis, Gina Gershon, Morgan Spector, Sarah Steele, François Arnaud, Bridget Everett i David Joseph Craig. El film s’estrena aquest 10 d’agost.

- Advertisement -
Luana Valls
Nascuda al Brasil la Luana Valls és graduada en Periodisme, Cinema i Televisió per la Facultat de Comunicació Blanquerna. Ha treballat en diferents mitjans de comunicació escrits com el 'Diari Ara' i 'El Periódico' i també té experiència en el camp del cinema de la mà de la productora catalana Batabat i realitzant la cobertura informativa de festivals de cinema arreu de Catalunya. Des del principi, unida a aquesta aventura cinèfila amb ganes i il·lusió

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents