today-is-a-good-day

El productor de ‘La casa de papel’ fitxa per Netflix

- Advertisement -

El productor de La casa de papel, una de les sèries de més èxit d’A3Media, Àlex Pina, ha arribat a un acord amb Netflix per tal de produïr contingut exclusiu per als 130 milions d’usuaris  de la plataforma de VOD. Pina es el fundador de la productora Vancouver Media i també ha estat al darrera de sèries emblemàtiques dels últims temps al mercat español com Vis a Vis, El Barco i Los Hombres de Paco. També ha estat productor de pel·lícules que s’han situat entre èxits de taquilla a Espanya els últims anys, com Fuga de cerebros, Tres metros sobre el cielo i Tengo ganas de ti. Aquest anunci se suma a la notícia de l’obertura del centre de producció de l’empresa a Madrid que ha vingut acompanyat de la promesa de nous productes de proximitat fets a Espanya.

- Advertisement -

Eric Barmack, vicepresident de sèries internacionals originals de Netflix, s’ha mostrat satisfet amb la incorporació d’Álex Pina i que “la visió única que té per narrar històries traspassarà fronteres i arribarà a un públic global”. Per altra banda, Pina ha afegit que “aquest és un somni fet realitat en el millor moment ja que les sèries s’estan convertint en un dels moviments culturals més rellevants” i que “Netflix brinda la possibilitat  que produccions d’arreu del món puguin ser conegudes i consumides internacionalment”.

- Advertisement -
Xavier Sabatés
Cinèfil des de que té memòria. Actualment esta acabant el grau d'Humanitats a la UOC. Llegir i viatjar sempre que el temps ho permet-hi. Entén el cinema com l'art que es capaç d'englobar totes les ciències humanes.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents