Robert Rodríguez i James Cameron presenten “Alita: Ángel de combate” Robert Rodríguez i James Cameron presenten “Alita: Ángel de combate”
L'estrena del film està prevista pel 21 de desembre del 2018 Robert Rodríguez i James Cameron presenten “Alita: Ángel de combate”

Alita: Ángel de combate és la nova pel·lícula de Robert Rodríguez com a director i estarà produïda per James Cameron. Rosa Salazar, encarnarà la protagonista i estarà acompanyada per Christoph Waltz i Keean Johnson.

Alita: Ángel de combate se centra en l’història del cyborg Alita (Rosa Salazar) a partir del moment en què es desperta en un món futur que no reconeix i  sense recordar qui és realment. Ido (Christoph Waltz) és un metge compassiu que s’adona que en algun lloc del cap d’aquest cyborg  hi ha el cor i l’ànima d’una dona jove amb un passat extraordinari. Mentrestant, Alita, intenta adaptar-se als perillosos carrers d’Iron City. Ido voldrà protegir-la del seu propi passat, al mateix temps el seu nou amic Hugo (Keean Johnson) s’oferirà per ajudar-la a desenterrar els seus records. Quan les forces mortals i corruptes que controlen la ciutat comencen a perseguir Alita, ella descobreix una pista crucial sobre el seu passat: és posseïdora d’unes habilitats de combat úniques que els que tenen el poder voldran controlar a qualsevol preu.

La pel·lícula està basada en el manga  GUNNM de Yukito Kishiro, que ja compta amb una adaptació a la gran pantalla en versió anime de l’any 1993 amb el mateix nom i dirigida per Hiroshi Fukutomi. L’estrena del film està prevista pel 21 de desembre del 2018.

Xavier Sabatés

Xavier Sabatés Comentaris cinèfils

Cinèfil des de que té memòria. Actualment esta acabant el grau d'Humanitats a la UOC. Llegir i viatjar sempre que el temps ho permet-hi. Entén el cinema com l'art que es capaç d'englobar totes les ciències humanes.

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*