Ang Lee dirigeix un thriller de ciència ficció amb Will Smith Ang Lee dirigeix un thriller de ciència ficció amb Will Smith
'Gemini Man' és el títol del film que s'estrenarà a l'octubre del 2019 Ang Lee dirigeix un thriller de ciència ficció amb Will Smith

El film se centra en un assassí d’elit (interpretat per Will Smith) que decideix retirar-se, ja que creu que és massa gran per a la feina. Però això no serà tan senzill, ja que haurà d’enfrontar-se a un jove pistoler que, misteriosament, és capaç d’endevinar tots els seus moviments. Ara bé, descobreix que el seu enemic pot predir-los perquè és un clon d’ell mateix però tres dècades més jove.

La premissa és molt semblant a la de la pel·lícula Looper (2012), on Joseph Gordon-Levitt havia d’eliminar a Bruce Willis, és a dir, a sí mateix viatjant al futur. En aquest nou projecte dirigit per Ang Lee (Life of Pi o Brokeback Mountain) es podia comptar amb la possibilitat de contractar Jaden Smith (The Karate Kid o sèrie The Get Down) per donar vida a la versió més jove del seu pare, però la productora ha decidit evitar que el públic la relacioni amb el desastre d‘After Earth. Per no buscar un doble, el mateix Will Smith (Men in Black o I Am Legend) realitzarà un doble paper i serà rejovenit digitalment per crear aquest peculiar duel. Marvel va fer una cosa similar amb Michael Douglas, Robert Downey Jr. o Kurt Russell als seus recents films.  

A l’elenc també es podrà veure a Mary Elizabeth Winstead, Clive Owen i Benedict Wong, mentre que el guió el signen el grup de 6 guionistes format per Andrew Niccol, David Benioff, Jonathan Hensleigh, Darren Lemke, Stephen J. Rivele i Christopher Wilkinson. Malgrat que ja s’està rodant, no arribarà a les pantalles fins al 4 d’octubre del 2019.

El rodatge va començar fa uns mesos tal com va anunciar Will Smith amb un graciós vídeo a les xarxes socials, el qual ha embogit els seus fans. A més, també s’ha publicat la peculiar fotografia de capçalera amb Ang Lee i Smith en la qual bromegen sobre la gran quantitat d’insectes que hi ha a Georgia, on van filmar els primers dies.

Cal recordar que el cineasta va guanyar 2 Oscars per la direcció de Brokeback Mountain i Life of Pi, a més de triomfar als mateixos premis amb Crouching Tiger, Hidden Dragon, coronada com la millor pel·lícula de parla no anglesa al 2001. Ara bé, el seu darrer treball va ser un fracàs absolut: Billy Lynn.

Ylenia Cañadas

Ylenia Cañadas Cap de continguts d'El Cinèfil

Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària al Festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l’oportunitat de col·laborar com a crítica en diversos mitjans de comunicació. També col·labora amb altres mitjans pels quals realitza la cobertura de diversos festivals de cinema a nivell nacional i esdeveniments de caire cultural. Ha exercit com a Jurat Jove al Festival de Sitges, Jurat de la Crítica a TerrorMolins i Sant Cugat Fantàstic. És membre de l'Associació Catalana de la Crítica i de l'Escriptura (ACCEC). Col·labora fent ressenyes de locals per a Google. Entre les seves aficions destaquen les muntanyes russes, la fotografia, les manualitats i, per suposat, el cinema, especialment els gèneres de terror i animació.

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*