Et convidem a descobrir aquest meravellós parc d’atraccions Et convidem a descobrir aquest meravellós parc d’atraccions
'Wonder Park' té prevista l'estrena el març del 2019 Et convidem a descobrir aquest meravellós parc d’atraccions

L’estudi espanyol Ilion, responsable de Planet 51 i de Mortadelo y Filemón contra Jimmy el Cachondo, està treballant en una altra pel·lícula d’animació sota el títol Wonder Park, per encàrrec de Paramount amb un pressupost de 100 milions de dòlars, i esdevindria així el film d’animació més ambiciós i car realitzat al nostre país. En la co-producció entre EUA i Espanya també hi participen Midnight Radio, Paramount Animation i Nickelodeon Movies.

El film d’animació se centra en June, una nena molt creativa, que descobreix en mig d’un bosc misteriós, un increïble parc temàtic atapeït de fascinants atraccions i animals que parlen. El problema resideix en el que ara és un caos. Aviat descobreix que tot existeix a la seva imaginació i que és l’única que ho pot arreglar i posar-lo de nou en marxa. Unint forces amb els animals,  hauran de tornar la màgia al seu Parc Màgic.

La versió original comptarà amb la participació vocal d’actors com Matthew Broderick, Jennifer Garner, Ken Hudson Campbell, Kenan Thompson, Ken Jeong, Mila Kunis o John Oliver, entre d’altres, mentre que la direcció va recaure sobre Dylan Brown el qual ha estat animador de títols com Toy Story 2, The Incredibles o Ratatouille. Ara bé, la cinta no ha estat exempta de problemes, ja que recentment el cineasta ha estat acomiadat per conducta inadequada i denuncies per abusos i encara no s’ha anunciat qui en serà el substitut; ja que encara queden detalls en la fase de post-producció per concloure.

Aquesta faula d’aventures està previst que arribi a les pantalles el proper 15 de març del 2019 als EUA, mentre que a Espanya caldrà esperar que es confirmi la data per part de Paramount, el que és segur és que es podrà gaudir durant la primavera de l’any vinent. A continuació, es pot veure en el tràiler un avançament del que ens espera: 

Ylenia Cañadas

Ylenia Cañadas Cap de continguts d'El Cinèfil

Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària al Festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l’oportunitat de col·laborar com a crítica en diversos mitjans de comunicació. També col·labora amb altres mitjans pels quals realitza la cobertura de diversos festivals de cinema a nivell nacional i esdeveniments de caire cultural. Ha exercit com a Jurat Jove al Festival de Sitges, Jurat de la Crítica a TerrorMolins i Sant Cugat Fantàstic. És membre de l'Associació Catalana de la Crítica i de l'Escriptura (ACCEC). Col·labora fent ressenyes de locals per a Google. Entre les seves aficions destaquen les muntanyes russes, la fotografia, les manualitats i, per suposat, el cinema, especialment els gèneres de terror i animació.

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*