La nova entrega de ‘Indiana Jones’ es fa pregar La nova entrega de ‘Indiana Jones’ es fa pregar
El darrer film retarda la seva estrena a l'estiu del 20121 La nova entrega de ‘Indiana Jones’ es fa pregar

La seqüela de la popular saga d’aventures tindrà de nou a Harrison Ford (Blade Runner o Star Wars) com el Dr. Henry “Indiana” Jones, mentre que la direcció tornarà a recaure sobre Steven Spielberg (Jurassic Park o E.T.), juntament amb el creador de la franquícia George Lucas (American Graffiti o Star Wars), que s’uneix com a productor executiu.

Recentment s’ha anunciat que aquesta cinquena entrega començarà a rodar-se a l’abril del 2019 al Regne Unit. Spielberg va revelar que “sempre val la pena el viatge quan començo a treballar amb aquests talents que provenen del Regne Unit”. A més, afegeix que “els actors i actrius, l’equip, els conductors, tots els que m’han ajudat a fer les meves pel·lícules aquí, continuaran ajudant-me en aquest film quan torni a l’abril per fer la cinquena part d’Indiana Jones”.

Pel que fa a la història, els detalls encara són escassos, però, a finals del passat mes de juny, el veterà guionista David Koepp (Indiana Jones and the Kingdon of the Crystal Skull o Jurassic Park) va ser reemplaçat al film per un altre freqüent col·laborador del cineasta i de Disney, Jonathan Kasdan. És probable que el rol de Kasdan sigui el de proporcionar detalls al guió ja existent o podria estar reescrivint-lo per complert. El seu pare, Lawrence Kasdan, va escriure el guió de la primera pel·lícula de la franquícia, Raiders of the Lost Ark, mentre que el seu fill va desenvolupar el del spin-off de Disney i Lucasfilm, Solo: A Star Wars Story

El productor de la franquícia, Frank Marshall, va indicar que serà una continuació dels esdeveniments posteriors a Indiana Jones and the Kingdon of the Crystal Skull. Per altra banda, es va confirmar que l’icònic personatge d’en Ford no morirà. El que probablement passi és que deixi d’aparèixer a la saga. Cal recordar que quan l’actor encarni el personatge tindrà 78 anys, 19 més dels que tenia Sean Connery (Entrapment o The Rock), quan va interpretar al seu pare a Indiana Jones and the Last Crusade. El relleu de l’aventurer podria recaure en una actriu, tal com va insinuar Spielberg: “És hora que el personatge adopti una forma diferent”.

Diversos membres de l’elenc dels 4 films anteriors, han expressat el seu desig de figurar en aquesta nova, però no hi ha hagut cap confirmació. El que per ara no és una incertesa, és que Shia Labeouf (Transformers o Lawless), el qual va encarnar el fill d’Indiana i Marion a Crystal Skull, no estarà al film.

Fins al moment no queda clar si el retard de l’estrena del film del 10 de juliol del 2020 al 9 de juliol del 2021 afectarà al calendari de producció del film.

 

Ylenia Cañadas

Ylenia Cañadas Cap de continguts d'El Cinèfil

Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària al Festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l’oportunitat de col·laborar com a crítica en diversos mitjans de comunicació. També col·labora amb altres mitjans pels quals realitza la cobertura de diversos festivals de cinema a nivell nacional i esdeveniments de caire cultural. Ha exercit com a Jurat Jove al Festival de Sitges, Jurat de la Crítica a TerrorMolins i Sant Cugat Fantàstic. És membre de l'Associació Catalana de la Crítica i de l'Escriptura (ACCEC). Col·labora fent ressenyes de locals per a Google. Entre les seves aficions destaquen les muntanyes russes, la fotografia, les manualitats i, per suposat, el cinema, especialment els gèneres de terror i animació.

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*