‘Overlord’: el zombis arriben a la II Guerra Mundial ‘Overlord’: el zombis arriben a la II Guerra Mundial
JJ Abrams produeix aquest film que fusiona infectats amb el gènere bèl·lic ‘Overlord’: el zombis arriben a la II Guerra Mundial

El pròxim mes de novembre s’estrenarà la nova pel·lícula produïda per la companyia Bad Robot titulada Overlord. La productora de J.J. Abrams responsable de títols com les últimes entregues d’Star Wars i Star Trek, presentarà aquest projecte infestat de zombis i soldats alterats genèticament. Tot i que en un principi s’havia especulat sobre la possibilitat que formés part de la saga Cloverfield, Abrams ho va desmentir. “Overlord és una bogeria. És una pel·lícula de ciència-ficció d’acció boja que tindrà lloc durant la Segona Guerra Mundial, però no és una pel·lícula de Cloverfield”. Recentment s’ha presentat el primer tràiler i la cosa promet emocions fortes…

El film presentarà a un grup de soldats nord-americans que són enviats a França, en aquell moment ocupada pels nazis. La vigília del Dia-D, els envien a completar una missió essencial per la victòria de la guerra. Sobre el terreny descobriran un laboratori nazi, en el qual s’hi duen a terme grotescs i descabellats experiments. La formació bàsica que han rebut, no els ha preparat pel que hauran d’afrontar.

Hauran de veure-se-les amb una tropa de soldats manipulats genèticament i amb forces sobrenaturals. Julius Avery és l’encarregat de dirigir el film, que compta amb un guió escrit per Billy Ray (The hunger games) i Mark L. Smiht (The Revenant). Pel que fa al repartiment, l’encapçalen Wyatt Russell, John Magaro, Bokeem Woodbine i Iain De Caestecker, entre altres.

Redacció

Redacció El cinèfil

'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a l’univers del cinema en tota la seva amplitud. El Cinèfil sigui una revista de cinema en xarxa i en català. Ens agrada definir-nos com una revista en xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. Ah, i tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*