today-is-a-good-day

‘Mamma Mia 2’: ABBA contraataca

- Advertisement -

L’any 2008 va arribar a les pantalles el musical Mamma Mia!, una versió cinematogràfica del popular grup musical ABBA que va triomfar recaptant més de 600 milions de dòlars a tot el món i del qual s’han dut a terme diverses obres de teatre amb les seves cançons. Al film una jove (Amanda Seyfried) que ha crescut en una petita illa grega, ha estat educada per la seva poc convencional i rebel mare (Meryl Streep), la qual sempre s’ha negat a desvetllar la identitat del seu pare. La noia està a punt de casar-se i vol convidar-lo però, de cop, apareixen 3 possibles candidats.

La barreja d’humor, amor i música ha fet que gairebé 10 anys més tard es posi en marxa la seva seqüela sota el títol Mamma Mia: Here We Go Again! i mantenint gran part de l’elenc principal, al qual s’hi ha afegeix l’actriu Lily James (Baby Driver o Cinderella). Repetiran doncs, Amanda Seyfried (In Time o Letters to Juliet), que continuarà així el seu periple al món dels musicals, com ja va demostrar a Les Misérables. També confirmen dos dels possibles pares: Colin Firth (Kingsman o Bridget Jones) i Pierce Brosnan (Die Another Day o Dante’s Peak), així com la irrepetible mare, Meryl Streep (Florence Foster Jenkins o The Iron Lady). La cinta s’estrenarà el dia 20 de juliol al nostre país.

- Advertisement -

- Advertisement -

Tot i que encara no hi ha gaire detalls pel que fa a l’argument, el que sí que se sap és que el film anirà avançant cap endavant i enrere en el temps, així doncs Lily James, donarà vida a la jove Donna (personatge d’Streep) i es mostrarà com es van forjar les relacions al passat i com han evolucionat al present. La seqüela narrarà, a més, els esdeveniments que han tingut lloc al llarg d’aquests 10 anys després del casament entre la Donna i en Sam (Streep i Brosnan). Ara ja pots veure el primer tràiler:

A Twitter van mostrar un quadern amb l’etiqueta “Hotel Bella Donna” que ens traslladarà a una acció del passat en el personatge de Meryl Streep. A més, aquesta vegada es coneixerà a la seva mare que serà interpretada per l’estel·lar Cher. La diva s’uneix a un càsting on ja hi ha confirmats Pierce Brosnan, Stellan Skarsgard i Colin Firth i que també comptaran amb les seves versions rejovenides.  L’estrena tindrà lloc aquest divendres 20 just una dècada després de l’estrena de l’anterior. 

- Advertisement -
Ylenia Cañadashttps://www.elcinefil.cat
Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària en el festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l'oportunitat de col·laborar com a crítica i redactora per a diversos mitjans de comunicació nacionals, així com a realitzar la cobertura de festivals de cinema o esdeveniments culturals. Ha exercit com Jurat de la Crítica, Méliès d'Or i Jurat Jove en el Festival de Sitges, de la crítica al BCN Film Festival,, l'Americana, TerrorMolins, Sant Cugat Fantàstic, TaShort Fest, l'Alternativa o Sabadell Film Festival, entre altres. Ha estat cap de premsa i programadora del Festival de Cinema Fantàstic de Sant Boi (Fantboi) i actualment és codirectora i programadora de la Mostra de Cinema Nòrdic de Barcelona (Nòrdica). A més, és membre de la Associació Catalana de la Crítica i l'Escriptura Cinematogràfica (ACCEC) i treballa en un cinema de Barcelona.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents