today-is-a-good-day

Bruce Willis es pren la justícia pel seu compte… de nou

- Advertisement -

El pròxim 31 d’agost arribarà a la gran pantalla un nou thriller d’acció protagonitzat per Bruce Willis. A Reprisal, Willis tornarà a impartir justícia pel seu compte per mirar d’aturar i capturar un delinqüent especialitzat en el robatori de bancs. En aquesta ocasió, el veterà actor i expert en aquest gènere, estarà acompanyat per Frank Grillo, Johnathon Schaech i Olivia Culpo.

Reprisal

- Advertisement -

Reprisal se centra en la història d’en Jacob (Grillo), el gerent d’un banc que viu turmentat per la mort d’un company de feina que va perdre la vida durant un violent atracament en el seu banc. Amb l’ajuda del seu veí i ex policia James (Willis), decidiran posar fil a l’agulla per atrapar el culpable i així venjar la mort del seu amic. Tots dos treballaran junts per descobrir el proper pas del criminal però en Gabriel (Schaech) sembla que sempre va un pas per endavant. En veure’s perseguit, en Gabriel decidirà segrestar la dona i la filla d’en Jacob, un fet que només farà enfadar més el gerent bancari i augmentar les seves ganes de venjança.

- Advertisement -

El film està dirigit per Brian A. Miller, director amb qui Bruce Willis ja ha treballat anteriorment en films com The Prince i Vice. El primer avançament del film ja està disponible i, tot i que Willis ja té més de seixanta anys, deixa clar que encara té corda per estona.

- Advertisement -
Luana Valls
Nascuda al Brasil la Luana Valls és graduada en Periodisme, Cinema i Televisió per la Facultat de Comunicació Blanquerna. Ha treballat en diferents mitjans de comunicació escrits com el 'Diari Ara' i 'El Periódico' i també té experiència en el camp del cinema de la mà de la productora catalana Batabat i realitzant la cobertura informativa de festivals de cinema arreu de Catalunya. Des del principi, unida a aquesta aventura cinèfila amb ganes i il·lusió

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents