‘The Seagull’ el nou projecte protagonitzat per Saoirse Ronan ‘The Seagull’ el nou projecte protagonitzat per Saoirse Ronan
Es tracta d'una adaptació d’una de les obres teatrals d’Antón Chéjov ‘The Seagull’ el nou projecte protagonitzat per Saoirse Ronan

Saoirse Ronan (Lady Bird) és una de les actrius més buscades del moment i no és d’estranyar, ja que, ha demostrat el seu talent en moltes ocasions. Properament la podrem veure en el film The Seagull, una adaptació cinematogràfica d’una de les obres teatrals d’Antón Chéjov, escrita l’any 1896 i que aquí coneixem com La gavina.

El film estarà ambientat en el segle XIX i segueix de forma còmica les peripècies d’una família i dels seus convidats en una finca russa al costat d’un llac. La història presentarà Irina Arkadina, una actriu amb un passat ple d’èxits; la ingènua Nina; el dramaturg experimental Konstantín Tréplev i, el famós escriptor Boris Trigorin. Entre els personatges principals sorgirà un triangle amorós que ens presentarà les seves inquietuds i anhels.

El film dirigit per Michael Mayer, encara no té data d’estrena al nostre país però ja es poden veure les primeres imatges que ha presentat Sony Pictures.

Saoirse Ronan estarà acompanyada per Elisabeth Moss (The Handmaid’s Tale), Mare Winningham, Corey Stoll, Billy Howle, Brian Dennehy, Glenn Fleshler i Michael Zegen.

Luana Valls

Luana Valls Cap de redacció d'El cinèfil

Nascuda al Brasil la Luana Valls és graduada en Periodisme, Cinema i Televisió per la Facultat de Comunicació Blanquerna. Ha treballat en diferents mitjans de comunicació escrits com el 'Diari Ara' i 'El Periódico' i també té experiència en el camp del cinema de la mà de la productora catalana Batabat i realitzant la cobertura informativa de festivals de cinema arreu de Catalunya. Des del principi, unida a aquesta aventura cinèfila amb ganes i il·lusió

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*