today-is-a-good-day

‘Heridas abiertas’, la nova sèrie d’HBO

- Advertisement -

La plataforma HBO acaba d’estrenar una nova sèrie que es presenta com un dels èxits televisius d’aquest estiu. Heridas abiertas està basada en el llibre de Gillian Flynn, autora del best-seller Perdida, el qual també es va dur a la gran pantalla, amb un guió que ella mateixa va escriure. De la mà dels responsables de ficcions com Game of Thrones, arriba aquesta història que ens presentarà Camile Preaker, una periodista que haurà de tornar al seu poble natal per cobrir un cas d’assassinat.

Amy Adams serà l’encarregada de donar vida a Camile Preaker que veurà com els fantasmes del passat l’atrapen de nou, en tornar a casa. La investigació dels crims de dues nenes serà només el punt de partida d’un relat fosc i amb tocs de thriller psicològic. A través d’imatges aparentment inconnexes, se’ns anirà presentant la història de la protagonista per revelar-nos finalment els motius que la van fer fugir cap a Sant Louis, entre els quals hi ha la pèrdua de la seva germana Marian, la qual va morir als 13 anys, com a conseqüència d’una malaltia terminal.

- Advertisement -

Heridas abiertas constarà de vuit episodis y sembla que té tots els ingredients per ser un gran èxit. A part d’Amy Adams, també hi apareixeran Patricia Clarkson, en el paper de la mare de Camille; Henry Czerny, com al seu padrastre i Eliza Scanlen, la qual donarà vida a la seva germanastra. Al capdavant del projecte hi haurà Jean-Marc Vallée, director de projectes com l’aclamada Big Little lies.

- Advertisement -

https://youtu.be/nASVKtWY0F4

- Advertisement -
Luana Valls
Nascuda al Brasil la Luana Valls és graduada en Periodisme, Cinema i Televisió per la Facultat de Comunicació Blanquerna. Ha treballat en diferents mitjans de comunicació escrits com el 'Diari Ara' i 'El Periódico' i també té experiència en el camp del cinema de la mà de la productora catalana Batabat i realitzant la cobertura informativa de festivals de cinema arreu de Catalunya. Des del principi, unida a aquesta aventura cinèfila amb ganes i il·lusió

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents