today-is-a-good-day

‘Skyscraper’: el nou colós en flames

- Advertisement -

Ja fa uns anys que Dwayne Johnson és un dels actors més sol·licitats de Hollywood, a banda de ser un dels intèrprets masculins millor pagats del món (65 milions l’any 2017), segons la revista Forbes. Doncs aquest any la cosa no sembla que hagi de canviar gaire, The Rock ha estrenat recentment el remake de JumanjiBaywatch i va fer-se amic d’un mico gegant a Rampage. I per si no tenia prou merders se li torna a girar feina… amb un altre film, també protagonitzat per ell, el thriller de súper acció Skyscraper que arribarà a la gran pantalla aquest divendres 13 de juliol.

Skyscraper

- Advertisement -

En aquesta ocasió, Johnson donarà vida a Will Ford, un ex-comandant de l’equip de rescat de l’FBI i veterà de guerra, que després de perdre una cama, es dedica a la seguretat de gratacels. La seva nova feina el porta a la Xina on s’ha d’ocupar de la seguretat d’un nou edifici, el més alt del món i suposadament també el més segur. Desgraciadament per ell, aquesta última afirmació no serà del tot certa, ja que, un grup de mercenaris provocarà un incendi i entrarà a l’edifici.

- Advertisement -

A part de resoldre el problema d’aquesta irrupció il·legal, Ford haurà de fer front a una gran pressió, ja que, la seva família es veurà atrapada pel foc, en els pisos superiors del gratacel. Una vegada més, Johnson farà treballar la seva més que destacable musculatura per sortir-se’n. Dwayne Johnson estarà acompanyat per l’actriu Neve Campbell, que deixa de banda la política de House of Cards per donar vida a la seva dona. Rawson Marshall Thurber, que ja havia treballat anteriorment amb The Rock, ha estat l’escollit per escriure i dirigir el film.

- Advertisement -
Luana Valls
Nascuda al Brasil la Luana Valls és graduada en Periodisme, Cinema i Televisió per la Facultat de Comunicació Blanquerna. Ha treballat en diferents mitjans de comunicació escrits com el 'Diari Ara' i 'El Periódico' i també té experiència en el camp del cinema de la mà de la productora catalana Batabat i realitzant la cobertura informativa de festivals de cinema arreu de Catalunya. Des del principi, unida a aquesta aventura cinèfila amb ganes i il·lusió

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents