today-is-a-good-day

‘Solo’: una història de supervivència amb Alain Hernández

- Advertisement -

Són moltes les pel·lícules que agafen històries reals com a punt de partida, d’exemples en podríem trobar molts. Dins aquest grup, hi ha un subgrup que se centra en relats de superació i de supervivència, dins aquesta categoria hi entra el nou film protagonitzat per Alain Hernández.

- Advertisement -

Solo, del director Hugo Stuven (Anomalous), està basada en fets reals, i concretament explicarà la història d’Álvaro Vizcaino, un surfista espanyol de 35 anys que després de caure per un penya-segat de Fuerteventura va haver de sobreviure durant 48 hores, sense aigua ni menjar, amb el maluc trencat per tres parts i una ferida oberta a la mà.

- Advertisement -

El film que va generar una gran expectació durant la secció Málaga Premier del Festival de Cinema de Málaga, també compta amb la participació de l’actriu Aura Garrido, Ben Temple i Leticia Etala. Solo arribarà a les nostres pantalles de la mà de Filmax el pròxim 3 d’agost.

Solo

A l’estil de 127 horas, el protagonista del film va haver de sobreviure a una situació límit, plena de dolor, angoixa, soledat i al·lucinacions. Per fer més realista el film, es va rodar en localitzacions reals, fet que va fer força complicada la realització. Segons el director, no hauria estat possible sense la disposició d’Alain Hernández, que va decidir exposar-se als elements per donar-li la màxima versemblança a la pel·lícula.

- Advertisement -
Luana Valls
Nascuda al Brasil la Luana Valls és graduada en Periodisme, Cinema i Televisió per la Facultat de Comunicació Blanquerna. Ha treballat en diferents mitjans de comunicació escrits com el 'Diari Ara' i 'El Periódico' i també té experiència en el camp del cinema de la mà de la productora catalana Batabat i realitzant la cobertura informativa de festivals de cinema arreu de Catalunya. Des del principi, unida a aquesta aventura cinèfila amb ganes i il·lusió

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents