‘Unfriended: Dark Web’, parlar via FaceTime mai havia estat tan perillós ‘Unfriended: Dark Web’, parlar via FaceTime mai havia estat tan perillós
El film arribarà a la gran pantalla el proper 20 de juliol ‘Unfriended: Dark Web’, parlar via FaceTime mai havia estat tan perillós

Aquest mes de juliol ves amb compte amb qui parles a través de FaceTime, no se sap mai qui hi pot haver al darre. Aquesta és la premissa de Unfriended: Dark Web, el nou film de terror digital de Stephen Susco, que es presenta com una seqüela del film Unfriended que es va estrenar el 2014. En aquesta primera entrega, un grup d’amics que parlava per Skype rebia el missatge d’una companya que s’havia suicidat després que es publiqués un video íntim seu.

unfriended

En un principi el film va passar força desaparcebut però el boca a boca va fer que els fans del gènere l’anessin recomamant. Aquest fet ha fet que, Blumhouse Productions (The Purge) hagi decidit presentar aquesta nova entrega, que no serà ben bé una seqüela, ja que no seguirà els fets del primer film però si l’estil i el to, un cas semblant al de les pel·lícules de Cloverfield.

A Unfriended: Dark Web un grup d’amics trobarà un portàtil en una cafetería i hi descobriran uns arxius ocults. En aquest cas seran perseguints per un grup criminal que sorgirà del racó més fosc d’Internet i que mirarà d’acabar amb tots ells.

Luana Valls

Luana Valls Cap de redacció d'El cinèfil

Nascuda al Brasil la Luana Valls és graduada en Periodisme, Cinema i Televisió per la Facultat de Comunicació Blanquerna. Ha treballat en diferents mitjans de comunicació escrits com el 'Diari Ara' i 'El Periódico' i també té experiència en el camp del cinema de la mà de la productora catalana Batabat i realitzant la cobertura informativa de festivals de cinema arreu de Catalunya. Des del principi, unida a aquesta aventura cinèfila amb ganes i il·lusió

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*